Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce odhalenie u jojkárskych Bučkovcov: Nová milenka a hneď tehotná!

V živote Jána Bučka sa udialo množstvo zmien. Zobraziť galériu (8)
V živote Jána Bučka sa udialo množstvo zmien.

SIHLA – Jedna zmena za druhou! Svojrázna rodinka Bučkovcov, ktorá má na Jojke vlastnú reality šou, je stále plná prekvapení. Najnovšie sa o poriadny šok postaral najstarší syn Jano. Ten síce ešte donedávna plánoval svadbu s matkou svojich detí Luciou, dnes je už ale všetko inak. Štramák zo Sihly má totiž po svojom boku novú ženu a nepoprel, že s ňou čaká dieťa.

Svojská família Bučkovcov si vpustila televízne kamery do svojho života už v jeseni minulého roka, no ich radosti aj starosti sú súčasťou jojkárského vysielania až v týchto dňoch. Nečudo, že v súkromí hlavných protagonistov došlo za ten čas k viacerým zmenám. Dedinský plejboj Tomáš Bučko má napríklad novú frajerku. Jeho brat Jano má však noviniek oveľa viac. 

Koncom januára sme vás na topkách informovali o tom, že matka jeho detí Lucia si po skončení nakrúcania zbalila veci a tajne zdrhla z domu Bučkovcov. Farmár nám v tom čase tvrdil, že sú stále spolu a ich vzťah je pomerne harmonický. Zistili sme však, že v skutočnosti je všetko inak.

V živote najstaršieho syna Bučkovcov sa totiž objavila nová žena. Potvrdzuje to aj vyznanie, ktoré je súčasťou farmárovho profilu na internetovej zoznamke. „Milujem ťa, miláčik môj, a som strašne šťastný, že som dostal druhú nádej žiť a milovať tak úžasnú ženu. Veronika, neopustím ťa nikdy, lásočka moja, aj tá, čo je v brušku,“ odhalil novinky zo svojho života svojský statkár.

Zaujímavé je, že keď sme sa s ním spojili, tentoraz už nič nezatĺkal. „Sme spolu mesiac a spoznali sme sa cez internet. Je to nádherné a som veľmi zaľúbený. Ešte som taký zamilovaný nebol a najkrajšie na tom je, že je to obojstranné,“ vyznal sa nám farmár.

Zisťovali sme tiež, či je jeho dvadsaťdvaročná priateľka v radostnom očakávaní. „Možno voľačo bude,“ reagoval záhadne Bučko, ktorý je už dvojnásobným oteckom. Spomínané ratolesti mu porodila práve Lucia, ktorá bola rodinou vnímaná ako nádejná nevesta.„Nie sme v žiadnom kontakte. Deti sú u mňa, vôbec sa o ne nezaujíma, uzavrel tému svojich vzťahov farmár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu