Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Haberová potvrdila nový vzťah: Je to známy moderátor!

Zuzana Haberová sa dala dokopy s rozhlasovým moderátorom Ivanom Binďom Bindasom. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Haberová sa dala dokopy s rozhlasovým moderátorom Ivanom Binďom Bindasom.

BRATISLAVA – Už nie je voľná! Dcéra speváka Paľa Haberu (50) – Zuzana (27) má novú známosť. Hoci sa jej meno spočiatku spájalo s niektorými zadanými chlapmi, jej srdce si získal úplne iný muž. Ako sa nám podarilo zistiť, blonďavá kráska sa dala dokopy so známym rozhlasovým moderátorom Ivanom Binďom Bindasom (31).

Nový párik na obzore! Zuzana Haberová sa so svojím manželom Lukášom Kuzmiakom rozviedla začiatkom decembra. Od tej chvíle sa špekulovalo o tom, že má blízko k zadanému hokejistovi Mariánovi Gáboríkovi, či k rozvádzajúcemu sa producentovi Braňovi Jančichovi. Zistili sme však, že v tom čase sa blondínka už zbližovala s úplne iným mužom.

Podľa našich informácií tvorí začínajúca spisovateľka vzťah s rozhlasovým spíkrom Ivanom Bindasom, ktorý v decembri moderoval napríklad aj krst jej knižnej prvotiny. Informácie o rodiacej sa láske nám potvrdila aj samotná Zuzana. „Nemáme nejaký vážny vzťah, ale sme o niečo viac než len kamaráti. Je to ešte len v začiatkoch,“ povedala pre topky.sk Haberová.

Ako nám tiež prezradila, s Bindasom sa poznajú zhruba trištvrte roka. „Zoznámili sme sa na premiére filmu Tak fajn a odvtedy sme boli v kontakte,“ prezradila nám blondínka. „V poslednej dobe, zhruba od decembra, sa to nejako rozbehlo a je to intenzívnejšie,“ dodala Zuzana.

Topky.sk oslovili aj jej nového partnera. „Je to celé ešte v začiatkoch. Uvidíme, čo z toho časom bude. Zatiaľ je to opatrné a krehké,“ povedal nám o vzťahu s Haberovou dcérou Binďo. Nás tiež zaujímalo, čím si ho blondínka získala. „Zuzana je sympatická, mladá, ambiciózna žena a vnútorne je to silná osobnosť. Rozumieme si spolu zatiaľ veľmi dobre vo viacerých smeroch," uzavrel moderátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu