Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Haberova dcéra Zuzana je po rozchode opäť sama

Zuzana Haberová a Ivan Bindas svoj vzťah ukončili. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Haberová a Ivan Bindas svoj vzťah ukončili.

BRATISLAVA - Definitívny koniec! Zuzana Haberová (27) je rovnako ako jej otec Paľo Habera (51) rozvedená. A zdá sa, že nenašla šťastie ani vo vzťahu, do ktorého sa vrhla po stroskotaní svojho manželstva. S rádiovým spíkrom Ivanom Binďom Bindasom (32) totiž po roku svoj vzťah ukončili.

Láska je už minulosťou! Tak to aktuálne vyzerá vo vzťahu Zuzany Haberovej a Ivana Binďa Bindasa. Prevalilo sa to počas piatkovej valentínskej akcie, ktorej sa párik síce zúčastnil, no každý dorazil samostatne. Počas večera sa dvojica obchádzala a ignorovala. Dnes už expartneri odmietli aj spoločné pózovanie, s čím v minulosti nemali absolútne žiaden problém.

„Rozišli sme sa v dobrom, sme naďalej kamaráti a riešime spolu pracovné veci,” povedal pre topky.sk. „Život ide ďalej. A tým, že je to čerstvé, tak sa ďalej k tomu nebudeme vyjadrovať,” dodal aj v mene Zuzany. 

Rozvedená dcéra Paľa Haberu a rádiový spíker sa spoznali v lete 2012. Koncom roka to už medzi nimi vyzeralo na viac ako kamarátstvo. Svoj vzťah potvrdili približne pred rokom a občas sa bok po boku objavili aj v spoločnosti. Milostné vzplanutie je však už minulosťou. 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu