Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ewa Farna podrazila superstaristu: Najprv láska, potom sklamanie!

Zdalo sa, že Ewa Farna je do mladého Slováka zbláznená. Ako sa však ukázalo, nebolo to úplne tak. Zobraziť galériu (9)
Zdalo sa, že Ewa Farna je do mladého Slováka zbláznená. Ako sa však ukázalo, nebolo to úplne tak. (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA – Počas kastingov do speváckej šou SuperStar sa porotkyňa Ewa Farna (19) zahľadela do sympatického Štefana zo Slovenska. Ohúrenie mladíkovým vzhľadom dávala po celý čas jasne najavo a dokonca si od neho vypýtala telefónne číslo. S odstupom času však mladá Češka svoje vyčíňanie ľutuje. Súťažiacemu sa nielenže neozvala, ale ešte sa aj obáva toho, že mu jej sympatie môžu uškodiť.

V utorok večer sa v hlavnom meste našich západných susedov konala tlačová konferencia k pripravovanému projektu SuperStar. Okrem porotcovskej trojice sa jej zúčastnili aj moderátori Zora Kepková  a Roman Juraško. 

Na stretnutí s novinármi Ewa Farna prezradila, že s odstupom času ľutuje, ako sa zachovala voči nádejnému spevákovi zo Slovenska. Počas nakrúcania mu totiž dávala jasne najavo svoje sympatie. Dokonca zisťovala, či má priateľku a vypýtala si od neho telefónne číslo.  „Nechcela by som, aby to, čo sa stalo, Štefanovi nejako ublížilo. Nemá žiadnu protekciu. Nerada by som, aby to vyzeralo tak, že len preto, že je pekný, mu Farna nadržiava,“ povedala porotkyňa, ktorá však svoje sympatie vôbec nepopiera. „Každopádne to, že sa mi páči, vôbec neskrývam. To, čo som však spravila, som urobila z dôvodu, aby bola sranda. Štefanovi som sa napokon neozvala,“ uviedla veci na správnu mieru.

Na spomínanej tlačovke odkomunikovali porotcovia aj fakt, že už vybrali 15 semifinalistov. O víťazovi však rozhodnú diváci. Moderátori zas prezradili, že hoci ide už o šiesty ročník speváckej súťaže, tentokrát bude SuperStar iná ako doposiaľ. Naplánovaných je oveľa viac živých prenosov, novinkou budú tiež prvky reality šou - napríklad, že finalisti budú bývať v jednej vile. 

Sledujte TOPKY TV: Ewa Farna sa zbláznila do mladého Slováka Štefana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu