Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tvrdá porotkyňa SuperStar dostala zabrať: Takto ju rozrevali!

Ewu Farnu rozplakali dvaja súťažiaci. Zobraziť galériu (19)
Ewu Farnu rozplakali dvaja súťažiaci.

PRAHA - Ako kameň?! Hneď od začatia kastingov na novú SuperStar presakovali zo zákulisia správy, že nová porotkyňa nie je žiadna nežná kvetinka. Ewa Farna (19) dokázala byť k súťažiacim rovnako tvrdá ako jej nekompromisní kolegovia. Nakoniec však ukázala aj svoju zraniteľnejšiu tvár. Až dvom súťažiacim sa ju podarilo riadne rozplakať. Čo vohnalo speváčke slzy do očí?

Nie je až taká odolná! Ewa Farna na kastingoch novej SuperStar zdatne konkurovala ostrieľanému Paľovi Haberovi či Ondřejovi Soukupovi. S mnohými súťažiacimi nejednala v rukavičkách a otvorene prezentovala svoj názor. Niektorým sa dokonca na protest otočila chrbtom.

Najnovšie sa ale zdá, že predsa len nie je taká tvrdá, ako sa snažila ukázať. Predviedla totiž už aj svoje slzy. Dvom súťažiacim sa podarilo dojať ju tak, že sa jednoducho neudržala.

V prvom prípade bola „na vine” láska. Čerstvého ženáča Filipa Zavřela do SuperStar prihlásila jeho manželka Lucia. Porota si vyžiadala dokonca aj jej prítomnosť v kastingovej miestnosti. Pohľad na zamilovanú dvojicu však Ewu neúnosne rozcitlivel a zvlhli jej oči.

V druhom prípade sa v mladej speváčke zrejme bili dve emócie. Pavel Malina sa priznal, že kedysi kvôli automatom priviedol do krachu svoju firmu. Teraz sa však už prezentoval ako vyliečený a to Farnu do istej miery potešilo. No zároveň jej to pripomenulo negatívne spomienky. „Jeho spev a príbeh ju dojal k slzám, lebo má skúsenosť s kamarátom, ktorý tiež prepadol gamblerstvu a doteraz sa z toho nedostal,” prezradil nám zdroj zo zákulisia. Ako sa celkovo Ewa zhostila úlohy porotkyne, uvidíte po prvý raz už túto nedeľu na Markíze.

VIDEO: Jedno z vystúpení, ktoré dojalo Ewu Farnu.

Slzy Ewy Farnej

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu