Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nový sitkom na Markíze: Na toto sa čakalo dva roky!

Zostava nového sitkomu - rodina Sekerovcov. Zobraziť galériu (9)
Zostava nového sitkomu - rodina Sekerovcov.

BRATISLAVA - Búrlivé víno nestačí! Po dramatickom seriáli sa Markíza rozhodla nasadiť ďalšiu novinku. Tentoraz však ide o sitkom. Podľa našich informácií mala televízia tento zábavný projekt v zálohe dva roky, kým sa rozhodla pustiť ho na obrazovky.

Ďalšia novinka! Len nedávno začala Markíza vysielať seriál Búrlivé víno a už nasadzuje ďalší. Tentoraz však dej nebude taký vážny, ide totiž o sitkom s názvom Sekerovci s podtitulom Neberte si nič na sekeru.

Na obrazovkách sa bude každý utorok objavovať rodinka mäsiara Sekeru. V obsadení stavila televízia na dosť neopozerané tváre. Známejšími menami sú Juraj Kemka z Partičky, Jevgenij Libezňuk z reklamy na slovenské potraviny a Táňa Kulíšková, ktorá dabuje šéfku Engelhardtovú v Kobre 11.

Táto zostava si však musela počkať celkom dlhú dobu, kým sa dostala do vysielacieho plánu. Podľa našich informácií je totiž seriál nakrútený už dva roky. Doteraz odpočíval „v šuflíku”. „Čakalo sa na vhodné obdobie, kedy ho nasadiť,” povedal náš zdroj. Prvá časť sa na Markíze objaví v utorok večer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu