Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Figúra Mičkovicovej vyráža dych: Pozrite, akú odvahu má v 45-ke!

Henrieta Mičkovicová sa pred kamerami popýšila svojou postavou. Zobraziť galériu (9)
Henrieta Mičkovicová sa pred kamerami popýšila svojou postavou.

BRATISLAVA - Má na to! Henrieta Mičkovicová (45) dostala úlohu v novom markizáckom seriáli Búrlivé víno. Hoci má už po štyridsiatke, tvorcovia si ju vyhliadli ako sexi mrchu, ktorá u mužov dosiahne svoje cez posteľ. Herečka sa roly zhostila dokonale. Pred kamerami dokonca nemala problém pobehovať len v úspornej košieľke. Ako sa budú môcť diváci presvedčiť, rozhodne sa za figúru nemusí hanbiť.

Je to sexi kosť! Už je to skoro deväť rokov, čo sa Henrieta Mičkovicová dala dokopy s o deväť rokov mladším Alexandrom Bártom. Herečka však odvtedy akoby nič nestratila zo svojich pôvabov.

Najnovšie ju dokonca v Markíze obsadili do úlohy zvodnej mrchy v seriáli Búrlivé víno. Henrieta tam hrá krásnu, inteligentnú a nebezpečnú ženu, ktorá mužov vždy zlomí cez svoju sexualitu. „Je to proste práca, dostala som ponuku a prijala som ju. Čím je to rôznorodejšie, tým je to pre herca lepšie,” povedala nám tmavovláska na margo seriálovej postavy.

Hneď v úvode mala Mičkovicová možnosť dokázať, že na úlohu naozaj má a že pri pohľade na jej telo sa mužom skutočne podlomia kolená. V scéne s Marekom Majeským sa totiž už v dnešnej časti objaví v sexi negližé. V úspornom outfite vidieť, že herečka sa naozaj udržiava vo forme.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu