Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Týranie, bitky a škrtenie: Kostelný šokuje násilníckou povahou!

Ľuboš Kostelný najnovšie hrá násilníka. Zobraziť galériu (6)
Ľuboš Kostelný najnovšie hrá násilníka.

BRATISLAVA - Totálny obrat! Ľuboš Kostelný (31) je v bežnom živote citlivý a mierumilovný človek. Najnovšie však musí svoje pozitívne vlastnosti otočiť o 180 stupňov. Tvorcovia markizáckeho seriálu Búrlivé víno ho totiž obsadili do úlohy násilníka a tyrana, ktorý bije svoju partnerku. Niektoré scény boli pri nakrúcaní pre herca také drsné, že mal problém s ich stvárnením. Príkladom je konflikt s manželkou v podaní Moniky Hilmerovej (36).

Markíza od januára spúšťa nový seriál Búrlivé víno. V ňom hrá Ľuboš Kostelný postavu, ktorá sa s jeho skutočnou povahou nedá absolútne spájať. Mnohí herci sa síce zhodujú, že negatívne roly sú pre nich lepšie, no v prípade spomínaného umelca to zrejme neplatí.

Stotožniť sa s postavou tyrana, ktorý fyzicky a aj psychicky ubližuje svojej manželke Eve, pre neho nebolo jednoduché. Obzvlášť, keď mal na pľaci škrtiť a biť tehotnú kamarátku Moniku Hilmerovú stvárňujúcu jeho ženu. Podľa našich informácií sa mierumilovný Kostelný s takýmto brutálnym scenárom len ťažko vyrovnával. „Mal s tým osobný problém, nebolo pre neho ľahké stotožniť sa s postavou psychopata. Nakoniec ho však hrá úplne fantasticky,” prezradil nám zdroj o zákulisí seriálu, ktorý sa na obrazovkách objaví hneď 1. januára.

To, že sa dokázal s negatívnou postavou nakoniec zmieriť, nám potvrdil aj samotný Ľuboš. „Rád hrám roly, čo sa líšia od predchádzajúcich, lebo na nich môže herec ukázať, že nie je jednostrunný. Je dobré nezostávať v jednej polohe a tento charakter je po mojich komediálnych postavách ako stvorený na to, dokázať televíznym divákom, že mám snáď širší herecký zásobník odtieňov a farieb,” povedal nám Kostelný.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu