Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Namiesto svadby rozchod: Evite Urbaníkovej po 2,5 roku skrachoval vzťah!

Vzťah Evity Urbaníkovej a finančníka Borisa je už minulosťou. Zobraziť galériu (6)
Vzťah Evity Urbaníkovej a finančníka Borisa je už minulosťou.

BRATISLAVA – Nevyšlo im to! Vyzerá to tak, že Evita Urbaníková (36) nemá vôbec šťastie v láske. Namiesto svadobných zvonov, ktoré sa jej mali v lete rozozvučať, totiž zaznel vzťahu s priateľom Borisom umieračik. Dvojnásobná mamička je tak po dva a pol roku opäť sama.

Evita Urbaníková sa so svojim prvým manželom Milanom rozviedla zhruba pred štyrmi rokmi. Hoci pre ňu nebolo jednoduché spamätať sa z nevydareného vzťahu, na chlapov nezanevrela. Začiatkom roka 2009 sa dokonca objavila v spoločnosti s novým priateľom Borisom, vedľa ktorého doslova žiarila.

Dvojica prežívala svoj vzťah veľmi intenzívne. Nečudo teda, že finančník požiadal spisovateľku o ruku. Svoje „áno“ si mali povedať začiatkom leta, no namiesto toho si povedali „zbohom“. Informácie o tom, že Evite skrachoval vzťah, odzneli v poslednom vydaní markizáckej Smotánky. Keď sa mala brunetka vyjadriť k téme svadby, začala sa vykrúcať. „Neuskutočnila sa, lebo sme to nestihli. Ja som sa toto leto vydala za svoju prácu a zatiaľ je to teda celkom šťastné manželstvo a je z toho kopec detí,“ poznamenala neurčito Urbaníková.

Rovnako vyhýbavo reagovala spisovateľka aj vo chvíli keď sme ju ohľadom rozchodu oslovili. „Nemám vôbec potrebu o tom hovoriť. Čo odznelo v televízii, odznelo,“ odbila nás slušne brunetka, čím špekulácie o skrachovanom vzťahu nevyvrátila. Isté ale je, že sa jej smutné zmeny týkajúce sa súkromia darilo dobre ututlať. Od rozchodu s Borisom už vraj ubehol nejaký ten mesiac...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu