Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Brutálna premena: Evita, preboha, si to vôbec ty?

Evita Urbaníková sa poriadne zmenila - najprv zhodila kilá, potom aj vlasy. Zobraziť galériu (7)
Evita Urbaníková sa poriadne zmenila - najprv zhodila kilá, potom aj vlasy.

BRATISLAVA - To snáď ani nie je ona! Eva Evita Urbaníková (36) poriadne šokovala svojich kamarátov a známych. Na sociálnej sieti sa totiž najnovšie pochválila fotografiou, na ktorej vyzerá úplne inak, než sme boli doteraz zvyknutí. A treba povedať, že podstatne lepšie. Pri pohľade na záber každý ihneď pochopí, že komplimenty na spisovateľkinu adresu sa len tak hrnuli. Zisťovali sme, čo je za takouto radikálnou premenou.

Štýlová a skvelo vyzerajúca! Tak sa najnovšie prezentuje spisovateľka Evita Urbaníková, ktorá sa v minulosti zvykla nahodiť do nie práve vhodného modelu. Často sa stávalo, že vyzerala zavalito a aj staršie. Efekt "pribúdajúcich rokov" umocňoval niekedy aj fakt, že si nedostatočne upravila vlasy. 

Zdá sa však, že takémuto imidžu je koniec. Na najnovšom zábere totiž autorka kníh pre ženy vyráža svojou súčasnou vizážou dych. „Schudla som šesť kíl. Minulý rok som totiž objavila jogu a išlo to proste dole,” prezradila nám Evita tajomstvo svojej zoštíhlenej figúry. Momentálne má menší problém s tým, že aj veľkosť 36 je jej v prípade niektorých kúskov oblečenia voľná.

Okrem skvelej postavy však do očí bije aj zmenený účes, ktorý jej pridáva na šarme. „Dosť sa mi ničia končeky, museli sme to odstrihnúť. A som úplne spokojná,” vyjadrila sa spisovateľka k svojim vlasom. „Ale musím si ich upraviť, keď niekam idem, lebo s čisto umytými vyzerám ako 15-ročný vrabčiak,” dodala so smiechom.

Ako sme zistili, za jej premenou nie je žiadny nový chlap. Po minuloročnom rozchode s finančníkom Borisom sa totiž rozhodla venovať hlavne sama sebe, svojim deťom a práci.

Evita vyzerá po zmene naozaj výborne.
Zobraziť galériu (7)
Evita vyzerá po zmene naozaj výborne.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu