Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Haklová otrčila zadok už aj v Smotánke: Monika, to snáď nie!

Monika Haklová sa v poslednom vydaní relácie Smotánka popýšila svojim zadočkom. Zobraziť galériu (9)
Monika Haklová sa v poslednom vydaní relácie Smotánka popýšila svojim zadočkom.

BRATISLAVA – Prekročila hranice! Bývalá farmárka Monika Haklová (38) si je vedomá svojich predností, čo rada využíva pri provokácii opačného pohlavia. Poriadnu dávku exhibicionizmu predviedla spolu so svojou štíhlou postavičkou aj počas víkendu v markizáckej Smotánke. Trojnásobná mamička to už ale trochu prehnala. Do kamier totiž bez hanby otrčila zadoček.

Kto sa neobjaví v Smotánke, akoby v slovenskom šoubiznise ani nebol! Touto formulkou sa Erika Judínyová pravidelne prihovára divákom markizáckej relácie o prominentoch. Jej kúzelnou vetičkou sa riadi aj Monika Haklová, ktorá si po účasti v súťaži Farma naplno užíva pozornosť okolo svojej osoby.

V poslednom vydaní programu však Monika zaskočila aj tých viac tolerantnejších divákov. A to vďaka videu z jej súkromného albumu, na ktorom sa pretŕčala pred kamerou odetá len v úspornej bielizni. Do objektívu pritom otŕčala takmer nahý zadoček.

Keďže sa takéto zábery v markizáckej relácií neobjavujú príliš často, zaujímalo nás, či si Haklová nemyslí, že to bolo príliš. „Tí čo ma videli v Smotánke, tak ma vychválili, že mám dobrú riťku. Samozrejme, že viac chlapov. No komplimentov sa mi dostalo aj od žien,“ povedala nám k tomu bývalá farmárka, ktorá dostala pochvalu aj od najbližších. „Syn mi hneď poslal sms, že som bola super,“ dodala Haklová.

Monika však netají, že sa v jej okolí našli aj ľudia, ktorí boli pri pohľade na spomínané zábery pobúrení. „Pýtali sa ma, že prečo som to musela spraviť. Tak som im povedala, že preto, aby videli, akú peknú bielizeň budem dovážať. Inak negatívne reakcie neboli. A možno aj sú, akurát mi ich nikto nepovie,“ uzavrela s úsmevom blondínka, ktorá sa prvé sexi kúsky chystá uviesť na trh už začiatkom roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu