Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Haklovej ďalší trapas: Monika, už zase?!

Monika Haklová opäť nesklamala a na afterpárty štvrtkovej módnej prehliadky opäť ukázala všetko, čo mohla. Zobraziť galériu (25)
Monika Haklová opäť nesklamala a na afterpárty štvrtkovej módnej prehliadky opäť ukázala všetko, čo mohla.

BRATISLAVA – Nesklamala! Monika Haklová (38) známa z markizáckej reality šou Farma na seba púta pozornosť všade, kam príde. Nebolo tomu inak ani na štvrtkovej módnej prehliadke. Blondínka na ňu dorazila v červenom korzete a ultrakrátkej sukienke, ktorá viac odhaľovala, ako skrývala. Preto stačil jediný nestrážený pohyb a blondínka ukázala viac, ako zrejme chcela.

Ako neriadená strela! Keď na večierok zavíta Monika Haklová, je isté, že môžeme očakávať poriadnu šou. Blondínka je totiž známa predovšetkým svojou vlastnosťou upútať pozornosť, kdekoľvek sa objaví. Podobne tomu bolo aj na afterpárty štvrtkovej módnej šou, kde sa predviedla v ultrakrátkom sexi outfite.

To však vôbec nebola šťastná voľba. Farmárke stačil jediný neuvážený pohyb a ukázala aj to, čo nechcela. Jej chirurgicky upravené prsia sa totiž z tesného topu bez ramienok predierali na slobodu pri každej príležitosti. No to zďaleka nebolo všetko! Červený korzet blondínka skombinovala s koženou mini sukňou. Tá však viac odhaľovala, ako skrývala, a tak sa prítomným neraz naskytol pohľad na blondínkin odhalený rozkrok.

Moniku Haklovú by sme aj preto mohli pokojne označiť za majsterku provokácie a trapasov. Toto totiž ani zďaleka nebol jej prvý bláznivý úlet. Veď jej odviazaný tanec pri striptízovej tyči, otrčený zadok v markizáckej Smotánke či múkový útok na farmárku Komorovú majú ešte mnohí v čerstvej pamäti.  

Zábery z módnej šou a následnej párty nájdete v našej GALÉRII.

VIDEO: Takto to na módnej šou vyzeralo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu