Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Heringhová z pôrodnice ako na mólo: Minišaty, luxusná kabelka a lodičky za 550 €!

Andrea Heringhová odchádzala z pôrodnice nahodená  ako keby išla na módnu šou. Zobraziť galériu (13)
Andrea Heringhová odchádzala z pôrodnice nahodená ako keby išla na módnu šou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Štýlová! Podnikateľ Boris Kollár (47) prišiel v pondelok popoludní vyzdvihnúť na bratislavské Kramáre čerstvú mamičku Andreu Heringhovú (31) a svojho siedmeho potomka Boriska. Bývalá playmate odchádzala z nemocnice dokonale upravená. Oblečené mala minišaty, na ruke sa jej hompáľala luxusná kabelka z minuloročnej limitovanej kolekcie vychyteného módneho domu. Nohy jej zdobili značkové lodičky v hodnote 550 €. Pri pohľade na ňu by málokto uveril, že rodila len pred pár dňami.

Záletníkovi Borisovi Kollárovi sa minulý týždeň narodil jeho v poradí už siedmy potomok. Synčeka, ktorý dostal meno po otcovi, priviedla na svet podnikateľova partnerka Andrea Heringhová. Tá boháčovi ako jediná spomedzi jeho žien porodila už druhé dieťatko. Dvojica má spolu dcérku Saru Zoe.

Brunetka priviedla chlapčeka na svet v nemocnici na bratislavských Kramároch. Boris jej podľa našich informácií doprial pohodlie v nadštandardnej izbe. Od pondelka si však čerství rodičia vychutnávajú svoj poklad už v súkromí domova.

Andrea pri svojom odchode z nemocnice nenechala nič na náhodu. Otecka Kollára privítala nahodená v minišatách a s dokonalým mejakpom na tvári. Ako už v jej prípade býva zvykom, na nohách nechýbali luxusné lodičky v hodnote 550 €. Na ruke sa zas hompáľala značková kabelka minuloročnej limitovanej kolekcie.

Andrea Heringhová odchádzala z pôrodnice dokonale nahodená.
Zobraziť galériu (13)
Andrea Heringhová odchádzala z pôrodnice dokonale nahodená.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu