Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Lakatošovej dlhé nohy, krátka sukňa a holý chrbát; Heringhovej premiéra!

Andrea Heringhová (vľavo) si po dvoch mesiacoch vyrazila do spoločnosti. Silvia Lakatošová na akcii ukázala štíhle nohy a odhalený chrbát. Zobraziť galériu (23)
Andrea Heringhová (vľavo) si po dvoch mesiacoch vyrazila do spoločnosti. Silvia Lakatošová na akcii ukázala štíhle nohy a odhalený chrbát. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Zažiarili! V stredu sa v hlavnom meste konala módna šou, ktorú si nedali ujsť ani známe dámy nášho šoubiznisu. Vôbec po prvýkrát od pôrodu sa v spoločnosti ukázala v skvelej forme partnerka Borisa Kollára (47) Andrea Heringhová (31). V atraktívnosti za ňou nezaostávala šéfka Miss Universe SR Silvia Lakatošová (39). Tá pútala pohľady v minišatách, ktoré okrem štíhlych nôh odhaľovali aj tmavovláskin chrbát.

V Bratislave si prišli v stredu večer na svoje fanúšikovia módy. V hlavnom meste sa konala prehliadka šiat, kožuchov, šperkov, no najmä kabeliek. Na nové trendy boli zvedavé aj osobnosti šoubiznisu. Spoločenskú premiéru mala po dlhšej odmlke Andrea Heringhová. „Po dvoch mesiacoch som prvýkrát na nejakej akcii,“ povedala nám mamička, ktorá v septembri priviedla na svet podnikateľovi Borisovi Kollárovi syna Boriska. Dôvodom jej odmlky od žúrov boli práve mamičkovské povinnosti. V spomínaný večer sa jej o ratolesti starala mama. Andrea však ihneď po skončení akcie bežala domov za deťmi.

Rovnako naponáhlo mala aj Silvia Lakatošová. Dôvody však boli o čosi iné. „Utekala som na tenisový zápas medzi Novakom Djokovičom a Martinom Kližanom,“ vysvetlila nám bývalá misska. Na módnom podujatí však stihla zaujať hostí výrazným modelom, ktorý odhaľoval nielen jej dlhočizné nohy, ale aj chrbát. Šéfka súťaže krásy si je dobre vedomá svojich atraktívnych kriviek, a preto nimi aj rada dráždi okolie. „Štyridsiatka sa blíži, ale ja som sa nikdy necítila tak dobre - zdravotne aj kondične. Som so sebou spokojná. Pred tromi rokmi som prišla na to, že sa treba pravidelne hýbať a upraviť si stravu,” vyjadrila sa na margo svojej vizáže.

Okrem známych tmavovlások sa akcie zúčastnili aj blondínky. Nechýbali napríklad: markizácka moderátorka Martina Šimkovičová, šéfka Fashion TV Gabriela Drobová, farmárka Monika Haklová, či bývalá misska a zároveň čerstvá mamička Denisa Mendrejová. „O malú Grétku sa teraz stará partner. Máme to tak rozdelené,“ smiala sa modelka, ktorá porodila dcérku boháčovi Slavomírovi Hatinovi ml.

Zábery z módnej šou si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu