Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jojka pritvrdzuje: Okrem prvého sexu aj znásilnenie!

V jojkárskom seriáli znásilní Vlado Černý Janu Valockú. Zobraziť galériu (11)
V jojkárskom seriáli znásilní Vlado Černý Janu Valockú.

BRATISLAVA - Romantika aj násilie! Televízia Joj naservíruje divákom seriálu Pod povrchom sexuálne scény. Juraj Rašla (42), známy z Odsúdených, si napríklad užije chvíle rozkoše so sexi Kristínou Greppelovou (27), ktorá hrala Svetlanu v Paneláku. Kedže táto dvojica buduje pred kamerami svoj vzťah, milostný akt je preto logickým vyústením. S horším stvárnením sa musela popasovať Jana Valocká (44), ktorú znásilní žiarlivý seriálový manžel v podaní Vlada Černého (61).

Náročné nakrúcanie! Herec Vlado Černý dostal v najnovšom projekte Jojky úlohu žiarlivca a násilníka. A ak aj doteraz jeho postava Petra niektorým divákom nevadila, po dnešku sa im určite sprotiví. Svojej manželke v podaní Jany Valockej totiž spôsobí nielen modriny, ale aj poriadnu traumu.

Po ponuke vrátiť sa opäť do firmy, kde predtým pracoval, dostane Černého postava chuť aj na sex. Od bitej manželky sa samozrejme veľkej ústretovosti nedočká, no to ho nezastaví. A tak návrat do práce „oslávi” znásilnením vlastnej ženy. A to je naozaj silná káva! „Určite im nebolo príjemné toto nakrúcanie, hlavne v kuchyni, ktorá mala 2,5 x 3 metre. Ale obaja herci sú profesionáli a aj náročnú scénu zvládli pomerne rýchlo,” prezradil zdroj topiek.

Mileneckú scénu ale stvárnil aj iný párik. V tomto prípade išlo našťastie o romantickejšie chvíľky. Juraj Rašla a Kristína Grepellová totiž v seriáli spolu už dlhšie flirtujú. A ich postavy budú mať práve v dnešnej časti svoj prvý sex.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu