Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Alkohol, sex, nevera: Farmárka sa s ním vyspala hneď v prvý večer!

Slava a Katku nachytali kamery v posteli. Zobraziť galériu (11)
Slava a Katku nachytali kamery v posteli.

LIPTOVSKÝ JÁN - Tá sa ale predviedla! Bratislavčanka Katka (21) prišla do šou Farmár hľadá ženu za Mariánom (29). Tomu stihla vyrobiť cucflek, za čo jej on na oplátku obchytkal prsia. No hoci to bolo medzi nimi na dobrej ceste, pár hodín po prejavoch sympatií sa vyspala s iným. Pod vplyvom alkoholu skočila do postele hneď v prvý večer s fešákom Slavomírom (31). Ten si však nočným románikom poriadne zavaril. V čase nakrúcania totiž dúfal, že sa dá opäť dokopy s matkou svojich detí.

Jeden diel nestačí! Šou Farmár hľadá ženu začala minulý týždeň zoznamovaním na Liptove. Napriek tomu, že záujemcovia o lásku strávili v chatovej osade len jeden deň a jednu noc, povystrájali toho toľko, že sa tomu bude venovať aj dnešná epizóda.

Napríklad Katka z Bratislavy stihla naozaj dosť. Ako sme už informovali, spolu s ďalšou slečnou súťažila v robení cucflekov na krk farmára Mariána. Dokonca ani neprotestovala, keď jej vliezol pod tričko a bozkával ju na vnady. Lenže nakoniec sa tejto nápadníčke zapáčil niekto iný.

Bratislavčanka sa s tým priznala aj samotnému Mariánovi. „Ja chcem ísť na Slava, ale to je úplne nepodstatné podľa mňa, lebo... proste Slavo je obklopený mega krásnymi dievčatami,” povzdychla si obdarená súťažiaca. Alkohol ju však zrejme posmelil, pretože nakoniec s fešákom z Hnúšte skončila v posteli.

Dvojica si užívala v jednej z chatiek, kde ich našiel aj štáb. A už vtedy bolo vidieť, že párik by sa najradšej k ničomu nepriznal. „Neuvedomila som si, čo robím a proste... Páčiť sa mi proste môže veľa chlapov. Neuvedomila som si, že to riešim tak, ako to riešim. Ale proste bolo to podvedomé, nerobím to naschvál,” sypala si popol na hlavu Katka.

Samotný Slavo však týmto nepremysleným činom stratil oveľa viac. Do šou sa totiž prihlásil preto, aby sa spamätal z čerstvého rozchodu. Napriek tomu však dúfal, že s matkou svojich detí sa k sebe ešte vrátia. To by však musel sekať dobrotu a nevyspať sa s niekým po pár hodinách od zoznámenia. Táto defacto nevera mu tak všetko prekazila a dala definitívnu bodku za ich vzťahom. „Veľmi to ľutuje. Stalo sa to zrejme preto, že mu alkohol stúpol príliš do hlavy. On totiž nie je zvyknutý piť,” povedal nám zdroj z farmárovho okolia.

V dnešnej epizóde čaká na divákov ešte jeden bonbónik. Na zoznamovacom večierku sa totiž objaví človek spriaznený s Martinkou z Turca. Viac sa dozviete večer na Jojke.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu