Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Orgie v jojkárskej šou: Farmár hľadá prsia!

Mariánovi sa zapáčila Lucia aj Katka. A je jasné, čo ho láka na druhej menovanej. Zobraziť galériu (9)
Mariánovi sa zapáčila Lucia aj Katka. A je jasné, čo ho láka na druhej menovanej.

BRATISLAVA - Odštartovali poriadne zostra! Včera večer Jojka odvysielala prvú časť reality šou Farmár hľadá ženu. Ako sa mohli diváci na obrazovkách presvedčiť, adepti sa nehrnú iba do ženby, ale aj do sexu. Najväčší apetít má Marián (29) z Horehronia, ktorý na rozdiel od svojho menovca z prvej série nie je taký nesmelý. Mladému statkárovi padli na zoznamovacom večierku do oka hneď dve záujemkyne. A v momente to na ne rozbalil.

Na tú pravú lásku čaká v novej sérii Farmár hľadá ženu dovedna sedem mužov a jedna žena. Medzi ženbychtivými statkármi je aj brat Tomáša zo Sihly, ktorý v programe účinkoval minulý rok. Najvýraznejšou postavičkou včerajšej časti však bol bezpochyby dvadsaťdeväťročný Marián.

Mladík z Horehronia si prvé stretnutie so záujemkyňami o jeho lásku totiž užíval asi najviac. O jeho priazeň bojovali tri ženy - Sylvie z Olomouca a dve Bratislavčanky Lucia a Katka. Slovenky však počas večera odstavili svoju českú konkurentku na druhú koľaj. Na rozdiel od nej totiž boli potúžené alkoholom, a tak aj povoľnejšie. Súťažili napríklad o to, ktorá mu vyrobí lepší cucflek na krku.

Katke sa mladík dokonca bez problémov dobýjal aj do výstrihu. Priamo pri stole obdarenej Bratislavčanke obnažil ňadro v podprsenke a začal ju naň bozkávať. Neskôr jazykom zablúdil raz do úst jednej, potom druhej. „Nebolo mi to príjemné, on sa na mňa vrhol,” tvrdila Katarína. Krátko na to ale urobila žiarlivostnú scénu, keď našla Mariána vo vírivke so svojou konkurentkou.

A keďže statkár mal len tri nápadníčky, všetky sa stretnú aj u neho doma. Je teda jasné, že na farme vo Valkovni-Štubni bude poriadne veselo. Otázka je, či budú ženy ochotné sa o Mariána deliť, keď on si evidentne vybrať ešte nevie.

Tip: Pozrite si šou Farmár hľadá ženu na JOJke. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu