Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Puškárová zavarila Markíze: Narýchlo musia zháňať náhradu!

Zlatica Puškárová na istý čas sekla s vysielaním v nočných hodinách. Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová na istý čas sekla s vysielaním v nočných hodinách.

BRATISLAVA – Už čoskoro jej bude na obrazovkách televízie Markíza o čosi menej! Zlatica Puškárová (35) sa totiž rozhodla čiastočne seknúť s moderovaním Nočných Televíznych novín, kde sa striedala s kolegyňou Miriam Šmahel-Kalisovou (27). Keďže sa relácia vysiela štyrikrát do týždňa, v Záhorskej Bystrici musia za svoju dlhoročnú tvár hľadať adekvátnu náhradu.

Ďalšie striedanie! Materská dovolenka Marianny Ďurianovej spôsobila v spravodajstve Markízy viacero zmien. V Nočných Televíznych novinách totiž musela čerstvú mamičku nahradiť Miriam Šmahel-Kalisová, do tímu denného spravodajstva zas pribudla Zlatica Puškárová. Hoci sa mohlo zdať, že toto riešenie bude v Záhorskej Bystrici dlhodobo fungovať, opak je pravdou.

Problém je najnovšie v tom, že po letnej prestávke sa od nedele začne opäť vysielať politicko-diskusný program Na telo, ktorý beží pod taktovkou Zlatice Puškárovej. A keďže chce Puškárová rozdeliť svoj čas aj medzi rodinu, rozhodla sa zvoľniť pracovné tempo. Kompetentným v Záhorskej Bystrici preto vopred oznámila, že bude musieť obmedziť moderovanie Nočných Televíznych novín.

„Keďže je to taká moja srdcová záležitosť, dohodli sme sa, že budem vysielať dvakrát do mesiaca. Mám toho predsa len o čosi viac. Prioritou je pre mňa hlavne rodina,“ povedala nám Zlatica. Kompetentní v Markíze preto musia hľadať za Puškárovú vhodný záskok. Keď sme od blondínky chceli vedieť, kto by si s ňou mohol striedať moderátorskú stoličku, tajnostkárila: „Je predčasné o tom ešte hovoriť. Nechajte sa prekvapiť.“

Ako adekvátna náhrada by za Puškárkovú mohla byť Martina Šimkovičová. No tá má tiež rodinné záväzky, a tak táto alternatíva príliš do úvahy neprichádza. „Zatiaľ som takúto ponuku nedostala. No ak by prišla, musela by som si to premyslieť. Takéto veci treba prehodnocovať. Keďže ide o nočný čas, určite by to ovplyvnilo chod domácnosti. Momentálne mi to vyhovuje tak, ako to je,povedala nám Šimkovičová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu