Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Puškárovej nový lukratívny flek v Markíze: Kolegovia z toho padli na zadok!

Zlatica Puškárová moderuje hlavné správy a najnovšie im aj šéfuje. Zobraziť galériu (9)
Zlatica Puškárová moderuje hlavné správy a najnovšie im aj šéfuje.

BRATISLAVA - Postúpila! Zlatici Puškárovej (35) sa momentálne v pracovnej oblasti mimoriadne darí. V júni získala miesto v hlavných správach po čerstvej mamičke Marianne Ďurianovej (35), najnovšie sa stala šéfkou spravodajstva televízie Markíza. Aké má s lukratívnou funkciou plány?

Nečakaný krok! Markíza zostala bez šéfredaktora spravodajstva po tom, čo z tejto funkcie nedávno odišiel do verejnoprávnej RTVS Lukáš Diko. Ako sme v súvislosti s týmto voľným flekom najnovšie zistili, významné miestečko získala dlhoročná tvár Markízy Zlatica Puškárová. Tá bude šéfovať svojim moderátorským kolegom. „Mnohých to prekvapilo. Informácia sa v televízii šírila doslova rýchlosťou blesku,” prezradil náš zdroj.

Moderátorka je v novej funkcii zatiaľ iba dva dni. A hoci ide o atraktívny džob, zo začiatku ho nechcela. „Dostala som takúto ponuku, ktorú som najprv odmietla. Po prehováraní som to akceptovala ako dočasné riešenie, kým príde oficiálny šéfredaktor,” povedala nám blondínka, ktorá má jasne stanovený svoj cieľ: „Chcem, aby sme robili tie najlepšie správy. Celý tím máme chuť, nasadenie a odhodlanie.” 

V súvislosti s Puškárovej novou pozíciou sa síce hovorí o dočasnom riešení, nemusí to ale byť úplne tak. Po odchode Václava Miku ako generálneho riaditeľa Markízy bola aj Zuzana Ťapáková prezentovaná ako zastupujúca. Nakoniec sa ale osvedčila natoľko, že miesto má už takmer 2 roky.

Pravda však je, že Zlatica sa takémuto postupu zatiaľ bráni. „Vedeniu televízie som poďakovala za dôveru, ale ako stály záväzok som to odmietla. Pre mňa funkcie aj tak nič neznamenajú, ja len proste milujem tú prácu,” vyjadrila sa moderátorka.

Isté je, že Puškárovej sa v poslednej dobe mimoriadne darí. Nahradila totiž svoju kolegyňu Mariannu Ďurianovú v Televíznych novinách, kde sa objavuje po boku Jaroslava Zápalu. Mamička dvojročného Leonarda kvôli tomu znížila svoj výskyt v nočnej spravodajskej relácii, no aj tak jej kompetentní ponúkli zodpovednú a náročnú pozíciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu