Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markíza ich odstavila: Kalisová a Farkašovský dostali stop!

Karol Farkašovský a Miriam Kalisová boli pri nakrúcaní jinglov odsunutí stranou. Zobraziť galériu (11)
Karol Farkašovský a Miriam Kalisová boli pri nakrúcaní jinglov odsunutí stranou.

BRATISLAVA - Nie sú hviezdy?! Televízia Markíza cez víkend nasadila do vysielania nové jingle so svojimi tvárami. Medzi spravodajskými dvojicami ale chýbajú dlhoroční členovia tímu Miriam Šmahel Kalisová (27) a Karol Farkašovský (56). Zatiaľ čo sa čerstvo vydatá moderátorka snažila tento krok vedenia zachrániť vyjadrením o chorobe, jej kolega neskrýval rozčarovanie z toho, že na obrazovke chýbajú. Ich nakrúcanie vraj bolo zrušené na poslednú chvíľu. Čo je za tým?

Vyšachovali ich?! V Markíze momentálne fungujú tri spravodajské dvojice: Martina Šimkovičová a Patrik Švajda, Zlatica Puškárová a Jaroslav Zápala, Miriam Šmahel Kalisová a Karol Farkašovský. V nových jesenných vizuáloch sa však posledný menovaný pár nenachádza.

A to ani napriek tomu, že ďalšie dlhoročné tváre televízie ako napríklad Erika Judínyová, Vilo Rozboril či Kveta Horváthová sú do jinglov zakomponované. Je teda zvláštne, že Miriam a Karol tam miesto nemajú, najmä keď tmavovláska v poslednej dobe zastupuje ešte aj Mariannu Ďurianovú v Nočných Televíznych novinách.

Topky.sk preto zisťovali, čo je vo veci. „Ja som bola vtedy bohužiaľ chorá,” povedala nám novopečená pani Šmahelová na margo absencie na nakrúcaní. Podľa našich informácií však tváre spravodajstva vyrábali jingle 5. a 6. septembra, pričom práve piateho Miriam vystupovala v nočnej relácii. Za jej neúčasťou na tvorbe jinglov teda treba zrejme hľadať niečo iné než zdravotné ťažkosti. 

Zatiaľ čo Kalisová argumentovala chorobou, jej moderátorský partner bez okolkov priznal, že rozhodnutie neobsadiť ich ako moderátorský pár je mu prinajmenšom zvláštne. Tesne pred pôvodným termínom nám volali, že sa to odsúva. Budeme nakrúcať asi v novembri, ale neviem prečo. Vraj okrem nás ešte niekoľko ľudí zostalo, aspoň tak mi to bolo interpretované. Naozaj to stojí za otázku, prečo tam nie sme. Ale nie smerom na mňa,” povedal nám Karol Farkašovský. Zdalo sa, že sám je situáciou zaskočený. 

V Záhorskej Bystrici sme zisťovali, čo sa deje. Nebodaj už s touto dvojicou nerátajú? „Miriam Šmahel Kalisová a Karol Farkašovský budú spolu s ďalšími tvárami TV Markíza nakrúcať druhú fázu jinglov v najbližších mesiacoch,znie oficiálne stanovisko Markízy. To je ale prinajmenšom divné, keďže všetky ostatné tváre spravodajstva sa už nakrúcania zúčastnili. Teda až na Mariannu Ďurianovú, ktorá je na materskej dovolenke. Nechajme sa teda prekvapiť, či nie sú tieto machinácie predzvesťou prípadných zmien v budúcnosti.

Tip: Pozrite si program televízie Markíza na dnešný večer. Viac nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu