Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Puškárová v bikinách, svalovec Švajda: Takto si užívali na dovolenke!

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si oddýchli aj od seriózneho oblečenia. V plavkách predviedli dokonalé postavičky. Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si oddýchli aj od seriózneho oblečenia. V plavkách predviedli dokonalé postavičky.

TURECKO – Rodinná idylka na pláži! Moderátorský párik Zlatica Puškárová (35) a Patrik Švajda (40) sa len pred pár dňami vrátili z dovolenky, ktorú v spoločnosti svojich najbližších strávili v slnečnom Turecku. Markizáci si tak oddýchli nielen od práce, ale aj od seriózneho oblečenia, v ktorom sa nám na televíznych obrazovkách prihovárajú. Ako vidno, blondínka a jej partner sa môžu pochváliť dokonalými postavičkami.

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda sa netaja tým, že Turecko je pre nich ideálnou destináciou na letnú dovolenku. Vďaka dobrým skúsenostiam z minulosti sa preto aj teraz rozhodli oddychovať práve tam. Spoločnosť im okrem synčeka Leonarda robili aj ďalší členovia ich rodiny.

„Boli sme taká veľká tlupa - moji rodičia, Paťovi rodičia, súrodenci. Smiali sme sa, že ani by nemal kto dediť, keby sa nám náhodou v lietadle niečo stalo,“ poznamenala s úsmevom Zlatica, ktorá sa ale netajila tým, že z tohto druhu dopravy máva mierne obavy. Dovolenka ale našťastie dobre dopadla, čo si pochvaľovala aj samotná moderátorka. „Veľmi sme si to užili,“ dodala.

Pobyt pri mori si naplno vychutnal aj synček prominentnej dvojice Leo, ktorý má dva a pol roka. „Je to ten najkrajší zážitok, keď vidíte svoje dieťa, ako sa teší, ako miluje vodu, pláva, ako sa všeličo pýta. On je taký dobrodruh a plavec,“ povedala s radosťou v hlase Puškárová. „Boli sme sa pozrieť na delfíny a mrože, mali sme len veľmi pekné zážitky. Ja by som dovolenkovala, asi ako každý, veľmi veľmi dlho,“ uzavrela so smiechom moderátorka.

Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si spoločne so synčekom Leom užili rodinnú pohodu v slnečnom Turecku.
Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová a Patrik Švajda si spoločne so synčekom Leom užili rodinnú pohodu v slnečnom Turecku.

Sledujte Topky TV: Rozhovor so Zlaticou Puškárovou o letnej dovolenke.

Zlatica dovolenka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu