Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nepozorná Kanócz: Tehotenské bruško si strážila, nohavičky nie!

Zuzana Kanócz si rastúce bruško maskovala pod voľnými šatami. Vo chvíľke nepozornosti však ukázala nohavičky. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Kanócz si rastúce bruško maskovala pod voľnými šatami. Vo chvíľke nepozornosti však ukázala nohavičky.

BRATISLAVA – Zradila ja sukňa! Zuzana Kanócz (32), hlavná hviezda markizáckeho seriálu Horúca krv, nechýbala na sobotňajšom Dni otvorených dverí v Markíze. Medzi davy nadšencov zavítala aj napriek tomu, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Hoci brunetka maskovala rastúce bruško pod voľnými šatami, vo chvíľke nepozornosti sa postarala o pikantnejšie odhalenie.

Už v utorok štartuje na obrazovkách televízie Markíza nový seriál s názvom Horúca krv. Herci, ktorí v ňom účinkujú, sa v sobotu predstavili aj návštevníkom Dňa otvorených dverí. Medzi nimi pútala pozornosť najmä Zuzana Kanócz, ktorá je podľa našich informácií vo štvrtom mesiaci tehotenstva.

Galéria: Fotoreportáž z DOD 2012 v Markíze.

Brunetka nám síce informácie o radostnej novinke nepotvrdila, jej partner Juraj Loj ich však nepoprel. Zuzanino tehotenstvo ale v sobotu prezrádzal najmä pohľad na jej bruško, ktoré maskovala pod voľnými bielymi šatami.  

Aj keď si umelkyňa svoje tajomstvo strážila, inak to už bolo v prípade spodnej bielizne. Pri návale fanúšikov sa jej stala menšia nehoda - neustrážila si rozkrok. Zuzana sa zrejme chcela podpísať každému, kto ju o to požiadal a na príliš krátku dĺžku šiat pozabudla. Na svet tak vykukli jej nohavičky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu