Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krutá rana pre herečku Kanócz: Prišla o dieťatko v piatom mesiaci!

Zuzana Kanócz sa nedávno tešila z rastúceho bruška. V piatom mesiaci tehotenstva ale o dieťatko prišla. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kanócz sa nedávno tešila z rastúceho bruška. V piatom mesiaci tehotenstva ale o dieťatko prišla.

BRATISLAVA – Namiesto radosti obrovský smútok! Herečka Zuzana Kanócz (32) sa ešte donedávna tešila, že pod srdcom nosí svoje prvé vytúžené bábätko. Radosť z očakávaného potomka však vystriedal obrovský žiaľ a smútok. Brunetka z markizáckeho seriálu Horúca krv totiž v piatom mesiaci tehotenstva nečakane potratila. Zdá sa, že pre niektoré známe ženy z nášho šoubiznisu je tento rok po tejto stránke prekliaty. Rovnako krutej rane osudu musela v máji čeliť moderátorka Jana Majeská.

Nočná mora sa stala skutočnosťou! Zuzana Kanócz sa len nedávno radovala z toho, že svojmu partnerovi a zároveň kolegovi z brandže Jurajovi Lojovi porodí ich prvého spoločného potomka. Dvojica však bola pri otázkach týkajúcich sa dieťatka opatrná. K radostnej novinke sa odmietali vyjadrovať aj napriek tomu, že brunetka prekonala kritický prvý trimester. Ako nám vtedy herečkin priateľ prezradil, neradi by niečo zakríkli. Zdá sa, že obavy boli na mieste.

Zuzana totiž o svoje dieťatko prišla. Tehotenstvo jej zhruba pred mesiacom skomplikovali nečakané zdravotné problémy, ktoré sa vraj u Kanócz prejavili už počas nakrúcania markizáckej Horúcej krvi. A hoci záchranka odviezla herečku z pľacu rovno do nemocnice, bábätko sa nepodarilo zachrániť. 

Podľa našich informácií sa už od začiatku šuškalo o tom, že Zuzanino tehotenstvo nebolo bezproblémové. Smutnú udalosť herečka potvrdila pre týždenník Šarm. Čo k tejto citlivej veci povedala, sa dočítate v aktuálnom vydaní časopisu.

V týchto dňoch sa vraj brunetka už vrátila naspäť pred kamery. Podľa všetkého sa teda usiluje zahnať smutné myšlienky hlavne prácou. Podobne náročným obdobím si nedávno prešla aj moderátorka Jana Majeská. Tvár verejnoprávnej televízie totiž taktiež prišla o dieťatko, na ktoré sa veľmi tešila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu