Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná Kanócz: V seriáli ju donútili fajčiť!

Tehotná Zuzana Kanócz sa v seriáli objavila s cigaretou. Zobraziť galériu (4)
Tehotná Zuzana Kanócz sa v seriáli objavila s cigaretou.

BRATISLAVA - Šokujúci pohľad! V stredajšej časti seriálu Horúca krv nechýbala ani jedna z hlavných postáv v podaní Zuzany Kanócz (32). S ohľadom na jej aktuálne tehotenstvo ju však tvorcovia ukázali v naozaj prekvapivej situácii. A to s cigaretou! Topky.sk zisťovali, kedy tieto scény vznikali a či neohrozili herečkino nenarodené bábätko.

Asi netušila, čo robí! Zuzana Kanócz sa v stredajšej časti seriálu Horúca krv objavila v prekvapivej scéne. Jej postava si totiž po informácii o prepustení manžela z väzenia zapálila cigaretu. Tmavovláska pritom s týmto zlozvykom prestala pred tromi rokmi a v tehotenstve by fajčiť už vôbec nemala.

Zisťovali sme preto, kedy toto nakrúcanie prebiehalo. „Točilo sa to koncom apríla,” povedal nám náš zdroj. A keďže je podľa našich informácií herečka vo štvrtom mesiaci, práve v tom čase sa už zrejme v nej rodil nový život.

Je však pravdepodobné, že Zuzana o svojom požehnanom stave vtedy ešte ani nevedela. Keď sme si chceli túto informáciu overiť, nezdvíhala nám telefón. Našťastie, bábätko nemusí byť týmto prehreškom ovplyvnené, ak išlo o jednorázovú záležitosť. „Jeden hriech nie je smrtiaci. Takéto správanie je však ospravedlniteľné iba vtedy, keď o svojom tehotenstve neviete,” napísala na internete pôrodná asistentka Tereza Málková.

Tip: Pozrite si čas vysielania seriálu Horúca krv. Viac sa dozviete na stránke telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu