Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šebestová sa opičí po Judínyovej: Ktorá z nich je viac sexi?!

Magdaléna Šebestová (vľavo) a Erika Judínyová (vpravo) sa predviedli v rovnakých šatách. Zobraziť galériu (8)
Magdaléna Šebestová (vľavo) a Erika Judínyová (vpravo) sa predviedli v rovnakých šatách.

BRATISLAVA – Kráľovná krásy z roku 2006 Magdaléna Šebestová sa len nedávno stala riaditeľkou súťaže Miss Slovensko. Pri tej príležitosti nafotila sériu fotografií, na ktorých pózuje v sexi outfitoch. Jeden z nich vďaka ultra krátkej sukničke odhalil poriadny kus modelkiných štíhlych nôh. Dráždivé šaty však na tele tejto krásky nemali premiéru. Už v minulosti sa v nich pretŕčala moderátorka Erika Judínyová.

Dve krásky, jedny šaty! Magdaléna Šebestová a Erika Judínyová patria k známym Slovenkám, ktoré sa môžu pochváliť dokonalými krivkami. Práve preto sa v ich šatníku objavujú aj modely, ktoré vyžadujú nielen štíhlu postavičku, ale aj poriadnu guráž. Dámy svoju odvahu potvrdili aj tým, že si obe na seba navliekli ultrakrátke minišaty. Háčik je ale v tom, že boli rovnaké.

Erika sa v sexi outfite previedla zhruba pred dvoma rokmi. V tomto kúsku, ktorý jej odhaľoval zadoček, pobehovala po bratislavskej Magio pláži. Spoločne so svojim štábom tam nakrúcala markizácku reláciu Smotánka. Okoloidúci zvedavci sa vtedy skutočne mali na čo pozerať.

Kým Judínyová sa v odvážnom modeli premávala na verejnosti, Šebestová si ho obliekla pri príležitosti fotenia promo záberov. V súvislosti s bývalou misskou treba ale uznať, že aj ona si občas vyrazí do spoločnosti v takých outfitoch, ktoré toho viac odhaľujú ako zakrývajú.

Ktorá kráska sa vám v trblietavých šatách páči viac? Hlasujte!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu