Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Nečakaný koniec po 7 rokoch: Tajný rozchod krásnej Šebestovej a futbalistu Šeba!

Súčasná šéfka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová a futbalista Filip Šebo už netvoria pár. Zobraziť galériu (8)
Súčasná šéfka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová a futbalista Filip Šebo už netvoria pár.

BRATISLAVA - Ukončili to v tichosti! Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová (29) a športovec Filip Šebo (28) už niekoľko týždňov netvoria pár. Podľa našich informácií prechádzal ich sedemročný vzťah dlhodobejšie krízou. Hoci jednu vážnejšiu ustáli, tá tohtoročná ich lásku definitívne pochovala. Zatiaľ čo kráska správy o konci zväzku nepopiera, futbalista sa k tejto téme nevyjadruje. Dôvod komunikačného vákua je vraj ten, že obaja chceli správu ututlať pred verejnosťou čo najdlhšie.

Hoci by sa malo po siedmich rokoch vzťahu skloňovať slovo svadba, opak je v tomto prípade pravdou. Podľa našich informácií sa totiž Magdaléna Šebestová a Filip Šebo rozišli. Hoci sa obdobné informácie objavili v súvislosti s nimi už viackrát, šéfka súťaže Miss Slovensko ich vždy označila za nepravdivé. Za dobu trvania zväzku s futbalistom priznala iba jednu krízu. Ostro sa ohradila aj voči rozchodovým fámam z jari tohto roku.

Dnes však už vo svojich vyjadreniach taká rázna nie je. Keď sme sa s ňou v súvislosti s touto témou spojili, rozhodla sa brániť tvrdením, že sa k osobnému životu nevyjadruje. „Súkromie je preto súkromie, aby sa nerozoberalo na verejnosti,” povedala Šebestová, ktorá v minulosti bez problémov komentovala aj privátnu oblasť svojho života. Správy o stroskotaní vzájomnej lásky však nepoprela. „Nebudem nič potvrdzovať ani vyvracať, lebo je to úplne nepodstatné, nikoho to nezaujíma,” vykrúcala sa z otázok Magdaléna.

Podľa tvrdení nášho zdroja prechádzala dvojica dlhodobou krízou. Pre ich okolie preto nebol rozchod žiadnym prekvapením. Dokonca je to už niekoľko týždňov stará vec. „Oni už dlhšie bývali každý sám a zrejme išiel ten vzťah dostratena,” povedal náš zdroj. V súvislosti s touto kauzou sme sa spojili aj s Filipom Šebom. „Nie je sa k čomu vyjadrovať, radšej píšte o niečom inom,” odmietol tému bližšie komentovať. Zaujímavé ale je, že ešte donedávna svietila na jeho profile na sociálnej sieti informácia "zadaný". Tá však najnovšie zmizla.

Nie je vylúčené, že Magda a Filip zostanú aj po rozchode kamarátmi. Ich puto je totiž poriadne silné. Zo vzájomného vzťahu si totiž neodnášajú iba spoločné spomienky, ale aj permanentnú pamiatku v podobe tetovania - obaja majú na krku dátum narodenia toho druhého.

Okrem spoločných spomienok zostane expartnerom aj permanentná pamiatka na ich vzťah. Obaja majú na krku vytetovaný dátum narodenia toho druhého.
Zobraziť galériu (8)
Okrem spoločných spomienok zostane expartnerom aj permanentná pamiatka na ich vzťah. Obaja majú na krku vytetovaný dátum narodenia toho druhého.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu