Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Žiarlivý exmilenec Judínyovej: Roztrhal fotky so Skrúcaným!

Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová by mali dnes spomienkovú fotografiu - nebyť žiarlivého expriateľa. Zobraziť galériu (17)
Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová by mali dnes spomienkovú fotografiu - nebyť žiarlivého expriateľa. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar, TASR)

BRATISLAVA – Zúril! Moderátorka Erika Judínyová sa s topkami podelila o zaujímavú príhodu z minulosti, ktorá sa týka aj jej súčasného partnera Štefana Skrúcaného. Paradoxné na historke je, že v tom čase jej ani vo sne nenapadlo, že niekedy bude tvoriť so známym hercom pár. Hoci boli vtedy iba dobrí kamaráti, i tak skončil záber s ním a s humoristovou vtedajšou "dvojičkou" Mirom Nogom roztrhaný v koši. Mohol za to plavovláskin vtedajší žiarlivý partner.

Najsledovanejší párik slovenského šoubiznisu Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová sú spolu pomerne krátko, no obaja sa poznajú už dlhé roky. V tých deväťdesiatych by však samotná moderátorka Smotánky určite nikdy nepovedala, že raz budú tvoriť zamilovanú dvojicu. „Toto mi ani vo sne nenapadlo. Keď sme sa niekedy v tom deväťdesiatom siedmom – ôsmom zoznámili, tak Števo bol samozrejme ženatý a ja som mala vtedy priateľa. Ani sme nad tým nerozmýšľali,“ pospomínala si sexi blondínka.

Zaujímavé je, že v tom čase moderátorkinmu partnerovi neležal v žalúdku jej súčasný partner, ale jeho kolega a blízky kamarát Miro Noga. „Je to naozaj paradox. Vtedy naňho veľmi žiarlil, prezradila so smiechom Erika. Dokonca si spomenula, že raz, keď bola s dvojicou zabávačov na diskotéke neďaleko Banskej Bystrice, sa spoločne odfotili. To sa však nebolo pochuti jej vtedajšiemu, záber preto zničil. 

„Keby mi fotky nebol roztrhal, tak by sme mali so Števom spomienku spred štrnástich rokov v podobe spoločnej fotky. Teraz nemáme,“ povedala moderátorka. Tá svoj súčasný vzťah hodnotí ako príjemné trávenie času s človekom, s ktorým našla spoločnú reč. So Števom si máme stále čo povedať a je mi s ním fajn,“ ukončila rozhovor Judínyová.

Sledujte TOPKY TV: Erika Judínyová nám porozprávala o vzťahu s hercom Štefanom Skrúcaným.

Erika J - Stevo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu