Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dokonalý Cmorik, zanedbaná Partlová: Mirka, chcelo by to zrkadlo!

Peter Cmorik si vyšiel do spoločnosti dokonale nastajlovaný, jeho partnerka Mirka Partlová sa svojím výzorom príliš nepotrápila. Na obrazovke (v krúžku) ju vidíme vždy dokonale upravenú. Zobraziť galériu (9)
Peter Cmorik si vyšiel do spoločnosti dokonale nastajlovaný, jeho partnerka Mirka Partlová sa svojím výzorom príliš nepotrápila. Na obrazovke (v krúžku) ju vidíme vždy dokonale upravenú.

BRATISLAVA – Nie každý deň je nedeľa! Mirka Partlová (27) očividne patrí k ženám, ktoré si nerobia ťažkú hlavu z toho, aby boli tip-top za každých okolností. Potvrdila to aj nedávno, keď sme ju spoločne s partnerom Petrom Cmorikom (32) stretli na nábreží Dunaja. Zatiaľ čo spevák si vyšiel na prechádzku dokonale nastajlovaný, herečka sa zrejme svojmu vzhľadu v ten deň príliš nevenovala.

Mirka Partlová si podobne ako väčšina herečiek v súkromí na líčidlá príliš nepotrpí. Pred kamerami je totiž televízny mejkap nevyhnutný, a tak je zrejme rada, že si jej pleť v časoch voľna môže aspoň na chvíľu oddýchnuť. Avšak pre ľudí, ktorí sú na blondínkin dokonalý vzhľad zvyknutí, je občas prekvapujúce, ako vyzerá, keď ju náhodne stretnú na ulici.

Inak tomu nebolo ani nedávno, keď sme na herečku spoločne s jej priateľom narazili na nábreží Dunaja. Pri pohľade na dvojicu bolo jasné, kto v ten deň stál pred zrkadlom dlhšie. Peter bolo dokonale zladený, biela košeľa zvýrazňovala jemne opálenú pokožku. Naopak Mirka pôsobila až príliš bledo a svoje ženské krivky maskovala pod vrstvami oblečenia. Rovnako tak ani za účes by si pochvalu určite nevyslúžila.

Aj napriek menším imidžovým nedostatkom však Partlovej z tváre neschádzal úsmev. Cmorik si ju totiž po celý čas objímal a nechýbali ani nežné pusinky. Ktovie, či v ich prípade boli prejavy nežností úprimné alebo išlo len o nejaké divadielko. V súvislosti s ich vzťahom sa totiž v poslednej dobe hovorí tom, že to nie je až také ružové.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu