Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Milenci Partlová a Cmorik: Kríza už po 3 mesiacoch?!

Majú milenci Peter Cmorik a Mirka Partlová problémy vo vzťahu? Zobraziť galériu (7)
Majú milenci Peter Cmorik a Mirka Partlová problémy vo vzťahu? (Zdroj: foto: tv joj)

BRATISLAVA – Škrípe to? Ako sme už na Topkách informovali, po rozchode Martina Madeja (24) a Mirky Partlovej (27) herečka dlho neplakala do vankúša. Zakrátko sa totiž vrhla do náručia speváka Petra Cmorika (32). Ten sa však na nedávnej akcii objavil bez svojej polovičky a na všetky otázky týkajúce sa partnerky odpovedal vyhýbavo. Je na príčine neustále stretávanie sa blondínky so spevákom detských hitov?!

Ako sme písali koncom mája, po mileneckom vzťahu s Martinom Madejom skončila Mirka Partlová pomerne rýchlo v náručí Petra Cmorika. Keďže spevák a herečka tvoria pár len zhruba tri mesiace, ešte stále by si mali užívať chvíle najväčšej zamilovanosti. No momentálne všetko nasvedčuje tomu, že opak je pravdou.

Na utorkovú premiéru filmu Tak fajn zavítal bývalý superstarista sám, pretože jeho partnerka sa teraz nachádza vo Francúzsku. V Paríži spolu s Erikou Barkolovou fotia svadobné fotografie. Je teda pochopiteľné, že mu garde nerobila. Zvláštne však boli niektoré Cmorikove odpovede na naše otázky, ktoré sa týkali jeho pomeru s Mirkou.

Keď sme sa Petra na recepcii po skončení spomínanej komédie spýtali, ako to medzi nimi momentálne je, reagoval prekvapivo. „Nebavme sa o Mirke,“ vyhŕklo z neho, pričom ani na ďalšiu otázku týkajúcu sa polovičky nechcel vôbec odpovedať. Keď sme sa ho však spýtali na to, čo ho inšpirovalo k napísaniu zamilovanej skladby k tomuto letnému filmu, bez problémov sa rozrozprával. 

„Inšpirovala ma aktuálna životná situácia. Tá je, keď spoznáš babu, alebo sa s ňou prvý raz stretneš, očarí ťa, tak potom začínaš rozmýšľať nad tým, že či len ten prvý pohľad bol taký fantastický a úžasnýalebo aj keď ju stretneš znova, či to bude zase také isté, či ťa to zase tak chytí,“ vyjadril sa. Logicky sme preto chceli vedieť, či hovorí o Partlovej. „To som nepovedal,“ vyhlásil. Vynára sa preto otázka, na koho myslel pri opisovaní stavu zamilovanosti, keď nie na blondínku. Čudný dojem z komunikácie sa spevák snažil na záver zachrániť aspoň tým, že na adresu svojej polovičky dodal, že je to krásna a úžasná žena.

Je dosť možné, že tak, ako rýchlo sa tento vzťah zrodil, tak aj zanikne. Jednou z príčin krízy môže byť aj Martin Madej. Toho totiž vídať v herečkinej spoločnosti aj po vzájomnom rozchode. Ako pre topky.sk sám priznal, stretávajú sa pomerne často. „Áno, samozrejme, vídame sa dvakrát do týždňa. Máme kamarátsky vzťah, boli sme spolu predsa tri roky,“ povedal nám. A nevylučuje, že by sa k sebe ešte mohli vrátiť. „Všetko je možné,” povedal otvorene. Zdá sa teda, že ešte nehodil flintu do žita a o starú lásku bojuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu