Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vydesená Sisa Sklovská: Bála som sa o život!

Sisa Sklovská v plavkách a na vrchole hory, na ktorú vystúpila za dramatických okolností. Zobraziť galériu (10)
Sisa Sklovská v plavkách a na vrchole hory, na ktorú vystúpila za dramatických okolností.

TALIANSKO - Príjemné aj nebezpečné zážitky! Sisa Lelkes Sklovská (46) sa pred pár dňami vrátila oddýchnutá a spokojná z dovolenky, ktorú strávila so svojím manželom v Taliansku. Hoci na ostrove Elba prežili prevažne pokojné chvíle, v istom momente im do smiechu nebolo. Ako nám prezradila samotná speváčka, počas jedného z výletov jej tuhla krv v žilách.

Ani chvíľu neposedí! Sisa Lelkes Sklovská je známa svojím temperamentom. Ten sa prejavuje aj počas dovolenky, ktorá pre speváčku neznamená len vylihovanie na pláži a predvádzanie svojho tela v plavkách. Tmavovláska sa spolu s manželom Jurajom Lelkesom toho totiž snaží zažiť čo najviac.

Prejavilo sa to aj počas návštevy Talianska. Prominentná dvojica sa vybrala napríklad na najvyšší vrch ostrova Elba. A tam prežili nečakanú drámu. „To bol adrenalínový zážitok. Ide sa tam lanovkou, ktorú v nejakej knihe označili za klietku na opice. Je to len po pás, nemôžete sa tam hýbať, lebo vypadnete,” prezradila nám Sisa.

Jej jazda týmto nebezpečným prostriedkom sa však ešte viac skomplikovala. „Asi v polovici začal fúkať neskutočný vietor, až víchor. Tá klietka sa s nami strašne kývala,” vyrozprávala nám speváčka. Hrozivosť zážitku umocňuje aj fakt, že do kabínky lanovky musia turisti jednoducho naskočiť za jazdy a na vrchole hory zas vyskočiť.

Tam navyše na tmavovlásku a jej manžela čakal ďalší nepríjemný šok. „Bol tam taký silný vietor,  že bolo ťažké udržať sa na nohách. Bola som prekvapená, že tam nie je jediné zábradlie. Tam, keď zafúka, tak vás pokojne môže zhodiť dole,” krútila hlavou Sklovská, ktorá sa miestami bála o život. Napriek tomu si však dovolenku užila. Zábery z jej súkromného albumu si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Sledujte TopkyTV: Sisa Sklovská o svojej dovolenke v Taliansku.

Sisa - dovolenka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu