Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sklovská ako hriešna nevesta: Bez bielizne a s putami!

Sisa Sklovská v bielych šatách bez podprsenky a s policajnými putami. Zobraziť galériu (30)
Sisa Sklovská v bielych šatách bez podprsenky a s policajnými putami.

SKALICA - Prekvapila! Sisa Lelkes Sklovská (46) včera účinkovala na charitatívnej akcii Krištáľová rallye. Pred publikum sa speváčka postavila v snehobielej róbe, ktorá by pokojne mohla byť aj svadobná. Nešlo by však o nevinnú nevestu. Pikantnú príchuť totiž zaobstarala absencia podprsenky a policajné putá v rukách tmavovlásky.

Rozhodne zaujala! Sisa Lelkes Sklovská sa zapojila do akcie Pomôže celé Slovensko, v rámci ktorej sa tento rok konala Krištáľová rallye. Tmavovláska sa nielen povozila vo veteránskom autíčku, ale v rámci podujatia aj zaspievala. Preto si dobre rozmyslela, čo si v nedeľu oblečie.

Sisin výber padol na krásne snehobiele šaty, ktoré pripomínali svadobné. Zisťovali sme preto, aký bol vlastne speváčkin zámer pri obliekaní. „Vždy ide o to, kde sa akcia koná. Tento koncert bol v kostole a ten mi evokuje niečo svetlé. Nikdy by som si tam neobliekla nič tmavé. A štýlovo mi sadli aj k tomu, že som spievala modernú operu,” povedala nám Sklovská.

No napriek tomu, že bola v bielom, speváčka nebola za úplné neviniatko. Róba na jedno rameno totiž vylučovala podprsenku, a tak sa Sisa postavila pred publikum naostro. A len chvíľu predtým dokonca v rukách zvierala policajné putá. V tomto prípade však nešlo o žiadne hriešne myšlienky. „Viezlo ma auto, ktoré bolo policajné v 50. rokoch, a tak mi dvojica mojich sprievodcov ukazovala veci, ktoré sa vtedy používali. A boli medzi nimi aj tie putá,” vysvetlila nám so smiechom tmavovláska.

Fotografie z Krištáľovej rallye si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu