Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najvydarenejšia FOTO Sklovskej: Ploché bruško a ovešaná hlava!

Sisa Lelkes-Sklovská predviedla komplikovaný účes aj dokonalú postavičku. Zobraziť galériu (7)
Sisa Lelkes-Sklovská predviedla komplikovaný účes aj dokonalú postavičku.

BRATISLAVA – Exotická a zmyselná! Presne tieto prívlastky vystihujú najnovšie zábery Sisy Lelkes-Sklovskej (47), ktoré vznikli pri príležitosti príprav muzikálu Mata Hari. V ňom speváčka stvárňuje hlavnú úlohu. V koži osudovej ženy to temperamentnej Slovenke skutočne pristane. Vďaka ukážkovej postave a zvodnému kostýmu vyzerá na záberoch lepšie než originál.

Vydarené zábery! Niet pochýb o tom, že Sisa Lelkes-Sklovská si s objektívmi fotoaparátov výborne rozumie. Svedčia o tom aj jej najnovšie snímky, na ktorých sa premenila na exotickú tanečnicu Mata Hari. Tá je v dejinách považovaná za osudovú ženu a pri pohľade na speváčku si zrejme mnohí pomyslia, že v nej má celkom slušnú konkurenciu.

Ako sme sa v súvislosti so zábermi dozvedeli, Sisa si ich tvorbu naplno užívala. „Cítila som sa vynikajúco. Fotenie mám veľmi rada, je to jedno z takých mojich hobby. Veľmi rada spolupracujem s fotografmi a vymýšľam rôzne pózy,“ povedala pre topky.sk speváčka, ktorá pred objektívom pózuje s komplikovaným účesom, aký kedysi nosila aj Mata Hari. „Pozbierala som naň moje šperky. Všetko možné, čo by sa tam hodilo,“ poznamenala na margo toho Sklovská, ktorá vzala tvorbu kostýmu na fotenie do svojej réžie.

Vďaka prevleku pripomínajúcom obdobie začiatku 20. storočia vynikla aj Sisina figúra, ktorou sa môže v jej veku pochváliť máloktorá žena. „O svoju postavu sa starám tak, že sa neprejedám. Snažím sa jesť s mierou,“ reagovala interpretka, keď sme sa jej pýtali na to, ako sa udržiava vo forme. „Vôbec necvičím.  Mám to šťastie a som za to veľmi vďačná, že som zdedila dobré gény,“ dodala.

Okrem štíhlej postavičky predvedie Sisa v muzikáli aj veľkú dávku talentu. „Je to úžasná rola, ktorá vyžaduje plnokrvnú syntézu spevu, herectva a samozrejme aj tanca. Vždy ma bavilo hrať náročné role. Život Mata Hari bol kľukatý a extrémny, plný vášne a zrady. Aj ja som si v živote užila svoje a som presvedčená, že sa mi jej príbeh bude hrať dobre,“ povedala tmavovláska na margo svojej úlohy. Príbeh exotickej tanečnice si budú môcť priaznivci umenia vychutnať na doskách Divadla Nová Scéna už od 26. apríla.

Sisa Lelkes-Sklovská ako exotická tanečnica Mata Hari.
Zobraziť galériu (7)
Sisa Lelkes-Sklovská ako exotická tanečnica Mata Hari.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu