Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Melóny nosí rovno vo výstrihu: Sexi leto podľa farmárky Frčkovej!

Lucia Frčková stavila na hlboký výstrih. Jej prednosti pripomínali letnú pochúťku. Zobraziť galériu (13)
Lucia Frčková stavila na hlboký výstrih. Jej prednosti pripomínali letnú pochúťku.

BRATISLAVA - Vystavila ich na obdiv! S horúcimi letnými mesiacmi sa neodmysliteľne spájajú chutné melóny. Pri pohľade na farmárku Luciu Frčkovú (28) sa však zdá, že tejto sladkej pochúťke holduje po svojom. Pri pohľade na jej objemný dekolt to totiž vyzerá tak, že si dva kúsky natrepala priamo do podprsenky. Vyzývavým výstrihom totiž ohurovala všetkých okoloidúcich.

Užíva si leto! Lucia Frčková sa na nejakú dobu presťahovala zo stredného Slovenska do Bratislavy. A podľa všetkého sa jej v hlavnom meste celkom páči. Užíva si nielen blízkosť svojho milenca Adama Kováča, ktorého pravidelne navštevuje v markizáckom podniku Pláž 33, ale aj promenádu pri Dunaji.

Tam sme ju stretli aj tento týždeň, keď sa vybrala von so svojimi deťmi a mamou Janou. Lucia sa v ten deň predviedla ako poriadne sexi mamička. Na nábrežie totiž zamierila v tričku, ktoré odhaľovalo pomerne dosť z jej silikónových predností. V niektorých momentoch dokonca hrozilo, že blondínke z výstrihu vypadnú.

Čo sa však týka spodnej časti outfitu, v tomto smere sa už Frčková poučila. „Ľudia, nenosím nohavičky,” vyhlásila po tom, čo sme ju zachytili dole bez. Tentoraz si však bielizeň na seba našťastie vzala a podobným nechceným odhaleniam tak zabránila. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu