Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odvážny experiment farmárky Frčkovej: Pozrite, aká je z nej šupa!

Lucia Frčková bola v minulom roku ešte zaoblenou blondínkou. Dnes je o pár kíl ľahšia a pýši sa tmavými vlasmi. Zobraziť galériu (10)
Lucia Frčková bola v minulom roku ešte zaoblenou blondínkou. Dnes je o pár kíl ľahšia a pýši sa tmavými vlasmi.

BRATISLAVA – Extrémna zmena! Lucia Frčková (28) sa zviditeľnila účinkovaním v druhej sérii markizáckej šou Farma. Televízni diváci ju poznajú ako zaoblenú blondínku s polodlhými vlasmi. Tento imidž je však už v prípade dvojnásobnej mamičky minulosťou. Bývalá statkárka totiž nedávno podstúpila výraznú zmenu vizáže, vďaka čomu sa z nej vykľula sexi kočka.

To snáď ani nie je ona! Takto reaguje zrejme každý, kto náhodne natrafí na Luciu Frčkovú, známu z markizáckej reality šou Farma. Mladá mamička, ktorá mala ešte donedávna postavu typu „krv a mlieko“, je v súčasnosti viditeľne chudšia. Tým však novinky spojené s jej vizážou nekončia. Pred pár dňami sa totiž rozhodla vymeniť blond farbu vlasov za čiernu.    

„Bola som už dlho blond a nad zmenou som špekulovala dávno. Cítim sa v tom veľmi dobre. Ono sa hovorí, že nové vlasy, nový chlap, ale to nie je môj prípad. Som stále spolu s Jožkom a s deťmi,“ povedala nám Lucia, ktorá si farbila vlasy do tmavého odtieňu postupne. A aby toho nebolo málo, dala si ich aj predĺžiť.

Ako nám Frčková ďalej prezradila, okolie reagovalo na zmenu účesu prevažne pozitívne. Nespokojný bol len jej bývalý partner Adam Kováč, s ktorým prežila románik krátko po skončení súťaže. „Pochopiteľne sme ešte stále v kontakte a občas sa tak doberáme. Keď to videl, tak mi povedal, že mu chýba tá blondínka Lucia, do ktorej sa zaľúbil. Ale neskôr uznal, že aj takto mi to pristane,“ reagovala so smiechom bývalá farmárka.

Zmena Luciinho vzhľadu však nie je len v jej novom účese. „Schudla som tak 6-7 kíl. Stále sa zdravo stravujem a cvičím. Chcem tento rok podniknúť nejaké fotenie, tak preto na sebe pracujem,“ uzavrela Frčková, ktorá sa počas minulého roka odhalila na stránkach pánskeho magazínu. Lucia však nie je jedinou mediálne známou dámou, ktorá takto radikálne zmenila imidž. Svojej povestnej blonďavej hrivy sa nedávno zbavila aj najznámejšia obyvateľka košického Pereša Nora Mojsejová. Tej to podľa vás ako tmavovláske pristane. Ako hodnotíte tento experiment v prípade bývalej farmárky?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu