Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Adela sa nezdá: Banášová ukázala sexi podprsenku!

Adela bola za šelmu, spod trička jej presvitala podprsenka so zvieracou potlačou. Zobraziť galériu (6)
Adela bola za šelmu, spod trička jej presvitala podprsenka so zvieracou potlačou.

BRATISLAVA - Šelma na love?! Adela Banášová (31) si v týchto dňoch nenechala ujsť film Tigre v meste. A práve na premiére komédie prekvapila tak, ako by od nej čakal zrejme málokto. Moderátorka, ktorej oblečenie nezvyknú zdobiť prvoplánovo sexi detaily, sa tentoraz chválila bielizňou so zvieracím vzorom.

Priesvitný outfit a zvieracia potlač! Na takéto sexi detaily nie sme v prípade Adely Banášovej zvyknutí. Tentoraz však moderátorka do spoločnosti vyrazila v tričku, ktoré podprsenku príliš neskrývalo. No to ešte nebolo všetko.

Blondínka totiž nezvolila len tak hocijakú bielizeň. Všetci sa mohli presvedčiť, že mala na sebe módny leopardí vzor. Na prvý pohľad ide v jej prípade o prekvapenie, no na druhý zrejme o premyslený ťah. Banášová sa totiž objavila na premiére filmu Tigre v meste. Zvieracím motívom typu šelma sa tak celkom zladila s témou večera.

Topky.sk sa snažili od Adely dozvedieť, či naozaj svoje oblečenie premýšľala až do takýchto detailov. „Nemala som bielizeň. Bohužiaľ mám leopartitídu a asi trošku presvitala,” napísala nám vtipne moderátorka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu