Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Banášovej tajné stretnutie v Markíze: Návrat do televízie?

Adela Banášová sa v utorok ukázala v Markíze. Dostalo sa jej vrelého privítania. Zobraziť galériu (7)
Adela Banášová sa v utorok ukázala v Markíze. Dostalo sa jej vrelého privítania.

BRATISLAVA - Adela Banášová (31) po skončení svojej talkšou prišla o posledný moderátorský kšeft. Odvtedy sa na obrazovkách Markízy neobjavuje. Nevídame ju ani na žiadnej inej stanici, hoci sa špekulovalo o džobe pre konkurenčnú Jojku. Plavovláska dokonca pripustila možnosť, že sa do televíznej brandže nikdy nevráti. Topky.sk ju však v utorok pristihli v Záhorskej Bystrici. Rokovala o návrate?

Adela Banášová sa začiatkom tohto roka vytratila z obrazoviek. V novej programovej štruktúre už nefiguruje jej talkšou a nemá ani žiadny iný projekt u konkurencie. Moderátorka dokonca v rozhovore pre náš portál pripustila, že jej televízna prestávka by mohla byť trvalá.

Topky.sk však v utorok prichytili blondínku v budove Markízy. Na stretnutie prišla aj so svojou stálou spoločníčkou - mediálne známou sučkou Mini. Blondínke sa dostalo v Záhorskej Bystrici dosť vrelého privítania. Preto sme zisťovali, či pre ňu vedenie televízie našlo nový džob.

„Bola som len v strižni pozrieť materiál s Juliou Roberts, ktorý som nakrútila počas pobytu v USA. Vyberali sme pasáže do reportáže. Odvysielané to bude v sobotu v Smotánke,” povedala nám Banášová. Je však otázne, či sa pri príležitosti návštevy Markízy nestretla aj s riaditeľkou Zuzanou Ťapákovou. Ak by medzi nimi nejaká ústna dohoda padla, Banášovej najskorší termín návratu by bol reálny až v jesennej vysielacej štruktúre. Vtedy sa totiž spúšťajú nové ťažiskové projekty.

Tip: Pozrite si dnes večer Markízu. Televízny program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu