Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Musíte vidieť: Adela a Sajfa parodujú najpopulárnejší klip súčasnosti!

Matej Sajfa Cifra a Adela Banášová to v štúdiu roztočili. Zobraziť galériu (12)
Matej Sajfa Cifra a Adela Banášová to v štúdiu roztočili. (Zdroj: Foto: Fun rádio)

BRATISLAVA – Roztočili to! Moderátori Adela Banášová (31) a Matej Sajfa Cifra (33) spolu s kolegami zabávajú poslucháčov nielen v svojimi hlasmi. Najnovšie totiž nakrútili vtipné video, pri ktorom sa nechali inšpirovať najpopulárnejším klipom súčasnosti k piesni Gangnam style od juhokórejského rapera Psy. Bláznivá choreografia a strelené grimasy vás zaručene pobavia.

Včera večer to v štúdiu poriadne vrelo! Moderátori Adela Banášová a Matej Sajfa Cifra sa rozbláznili so svojimi kolegami pri nakrúcaní vtipného videoklipu. Napodobňovali v ňom juhokórejského rapera Psy a jeho tanečný štýl v piesni Gangnam style. „Táto skladba je veľký fenomén a nám sa to veľmi páči. Skúšali sme, čo všetko sa z toho dá okopírovať,“ prezradila topkám Adela.

Kórejsky hudobník typický svojimi zábavnými kreáciami teda inšpiroval aj našich ostrieľaných moderátorov. „Celé to trvalo asi len 35 minút, odohralo sa to počas vysielania a vôbec sme si to nenacvičovali, urobili sme to na prvý šup,“ dodala dlhonohá blondína.

Raper Psy sa vďaka svojej skladbe a stránke youtube.com dostal s klipom do Guinnessovej knihy rekordov. A to vďaka tomu, že video za necelé tri mesiace označilo viac ako 2,3 milióna ľudí, že sa im páči. Okrem toho malo 257 miliónov prezretí. Hudobný počin je nominovaný na MTV Europe Music Award v kategórii Najlepšie video.

VIDEO: Adela a Sajfa napodobňujú klip Gangnam style.

VIDEO: Klip Gangnam style, ktorý pobláznil celý svet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu