Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chudák Modrovský: Kvôli Banášovej si rozbil hlavu!

Peter Modrovský v úlohe žiaka, Adela Banášová ako učiteľka. Zobraziť galériu (13)
Peter Modrovský v úlohe žiaka, Adela Banášová ako učiteľka.

BRATISLAVA - Adela Banášová (31) disponuje nielen moderátorskými schopnosťami, ale aj hereckým talentom. Najnovšie sa dala nahovoriť na skutočne zaujímavý projekt – v krátkych videách účinkuje ako nekompromisná učiteľka. V úlohe školákov sa predviedli jej priatelia, medzi ktorými nechýbal ani blondínkin partner Peter Modrovský (28). Tanečník povely svojej lásky plnil s takým nadšením, až sa pri tom zranil!

Takýchto ich nepoznáme! Peter Modrovský sa v súčasnosti naplno venuje svojej profesii - organizuje tanečné súťaže pre mladé talenty. Pred pár dňami spustil nový projekt, ku ktorému nakrútil spolu so svojimi mediálne známymi kamarátmi vtipné videá zo školského prostredia.

Vystupuje v nich aj Adela Banášová v úlohe prísnej učiteľky. Tá si postupne k tabuli vyvoláva žiakov, aby vyskúšala ich zdatnosť v rôznych tanečných štýloch. Školákov stvárnili napríklad Matej Sajfa Cifra, Matej Chren, Tomáš Antálek a tiež spomínaný Modrovský. Hoci si zúčastnení aktéri nakrúcanie užívali, Peter si z neho odniesol nepríjemnú pamiatku. Breakdance totiž predvádzal s takým nadšením, až si pri tom rozbil hlavu o tabuľu. „Nič hrozné sa našťastie nestalo, ale v tej chvíli ma to poriadne zabolelo,“ povedal topkám Modrovský.

Ako nám Adelin priateľ v súvislosti s tanečným projektom tiež prezradil, medzi mládežou má dobrú odozvu. „Minulý rok sme začali organizovať tanečné workshopy pre deti. Má to veľký úspech,“ dozvedeli sme sa od Modrovského, ktorý sa kvôli pozitívnym ohlasom rozhodol zorganizovať celoslovenskú súťaž. „Našim cieľom je rozhýbať deti po zime a dať im možnosť ukázať svoj talent, prípadne zviditeľniť svoju školu,“ uzavrel tému tanečník.

VIDEO: Peter Modrovský si počas nakrúcania tohto klipu rozbil hlavu o tabuľu.

VIDEO: Matej Sajfa Cifra si zatancoval na čardáš. 

VIDEO: Matej Chren sa predviedol ako tančeník latino tancov.

VIDEO: Tomáš Antálek si zatancoval na hip-hop.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu