Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Drobová zahanbená kvôli milencovi: Prezradila pätnásťročné tajomstvo!

Gabriela Drobová s priateľom Karolom Rumanom tvoria šťastný pár.  Zobraziť galériu (14)
Gabriela Drobová s priateľom Karolom Rumanom tvoria šťastný pár.

BRATISLAVA – Dala na prvý dojem! Ako sme sa od Gabriely Drobovej (38) dozvedeli, súčasný priateľ Karol Ruman (37) ju zaujal až po pätnástich rokoch od momentu, čo sa zoznámili. V jej očiach bol totiž od prvého vzájomného stretnutia zaškatuľkovaný v negatívnom svetle. S odstupom času si to však vyčíta. Dokonca nám prezradila, že sa za to hanbí.

Gabriela Drobová a milionár Fedor Flašík sa vo štvrtok večer zhostili úlohy krstných rodičov (fotky z krstu nájdete spolu so zábermi ďalších osoboností nášho šoubiznisu v galérii). Na lodi kotviacej na Dunaji totiž uvádzal do sveta chorvátsky autor Igor Turuk knihu s názvom My way (Moja cesta, pozn. red.). Keďže je tvorca publikácie obchodníkom, dielo sa zaoberá tematikou toho, ako sa stať úspešným v biznise.

Šéfky Fashion TV a bývalej šéfdramaturgičky Markízy sme sa preto spýtali, čomu vďačí za svoj úspech práve ona. „Držím sa hesla, že netreba zaspať na vavrínoch. Človek sa nemôže uspokojiť s tým, čo dosiahol. Keď príde na križovatku,  mal vybrať tú ťažšiu cestu. Tá ho naučí. Ja osobne nie som zďaleka tam, kde by som mohla alebo chcela byť,“ povedala topkám.

To, že úspech v kariére nestačí na šťastný súkromný život, je asi jasné. Svoje o tom vie aj Drobová, ktorá si v minulosti prešla rozvodom. No teraz je opäť šťastne zadaná. Pár tvorí s podnikateľom Karolom Rumanom. V súvislosti s ich vzťahom nám však plavovláska prezradila zaujímavosť. Hoci je doňho v súčasnosti zamilovaná, v minulosti tomu tak nebolo. Práve naopak, držala si odstup. „Až keď som ho bližšie spoznala, tak ma zaujal úplne všetkým. Za to sa hanbím, pretože tak, ako mňa škatuľkujú ľudia, ktorí ma nepoznajú, tak isto som mala v škatuľke jeho,” priznala zahanbene. „Trvalo to celých pätnásť rokov. Až potom som zistila, že je to úplne iný človek, ako som si myslela,“ uzavrela šťastne zamilovaná Gabika.

Drobova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu