Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas módnej šou: Padajúca modelka! Drobová s kyticou od ctiteľa?

Modelka takmer spadla, Drobovú potešila kytica červených ruží. Zobraziť galériu (19)
Modelka takmer spadla, Drobovú potešila kytica červených ruží.

BRATISLAVA - Módna šou v chráme! V stredu sa v bratislavskom Kostole klarisiek konala prehliadka svadobných šiat. Noblesnú atmosféru ale pokazila jedna z modeliek, ktorá neudržala rovnováhu na vysokých podpätkoch. Keby po jej boku nekráčali dve kolegyne, pravdepodobne by sa ocitla na zemi. Prekvapila aj Gabriela Drobová (38), ktorá prišla bez partnera Karola Rumana (37). V hľadisku na ňu totiž čakala kytica červených ruží aj s lístočkom. Žeby od tajného ctiteľa?!

Nezvyčajná prehliadka! Slovenský návrhár v jednom z bratislavských chrámov predstavil svoju kolekciu 12 svadobných šiat vytvorených podľa ročných období. Slávnostnú atmosféru však narušili modelky, ktoré mali na vysokých podpätkoch problémy s rovnováhou.

Jedna z nich sa dokonca musela zachytiť svojich kolegýň, aby sa priamo pred zrakom divákov nezrútila k zemi. Našťastie, zakolísanie vďaka tejto opore zvládla a šou pokračovala bez nepríjemného incidentu ďalej. Z prvého radu si šaty obzerala aj Gabriela Drobová, riaditeľka módnej televízie.

Blondínka netradične prišla sama, bez svojho partnera Karola Rumana. Hneď po príchode ale na svojom mieste našla kyticu červených ruží aj s lístočkom. Podľa jej výrazu ju tento prejav sympatií veľmi potešil. Topky.sk zisťovali, kto si dal tú námahu a nechal jej doručiť prekvapenie na túto akciu.

„Kvety boli od veľmi dobrého priateľa, ktorého si veľmi vážim a ktorý ich poslal ako ospravedlnenie za to, že sa nemohol prehliadky zúčastniť,” prezradila nám záhadne Drobová, ktorá si meno darcu nechala pre seba. Snáď to neznamená, že by sa jej priateľ mal obávať konkurencie...

Sledujte TopkyTV: Módna šou a Drobovej prekvapenie

Prehliadka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu