Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Drobovej sexi posila: Tieto krásky nahradia tehotnú Mendrejovú a Skoncovú!

Mária Zelinová (vľavo) a Jana Mutňanská (vpravo) sú novými tvárami Fashion TV. Zobraziť galériu (28)
Mária Zelinová (vľavo) a Jana Mutňanská (vpravo) sú novými tvárami Fashion TV.

BRATISLAVA – Najlepšie! Šéfka módnej televízie Gabriela Drobová (38) hľadala do svojho tímu nové krásky, ktoré by boli vhodnou náhradou za Soňu Skoncovú (24), ktorá žije striedavo v USA, a tehotnú Denisu Mendrejovú (25). Lákavý flek moderátoriek Fashion TV sa podarilo získať dvom nemenej atraktívnym kráskam – bývalým finalistkám súťaží Miss Márii Zelinovej (23) a Jane Mutňanskej (23).

Gabriela Drobová poňala hľadanie nových tvárí svojej módnej televízie skutočne kreatívne. Šancu získať kšeft po Mendrejovej alebo Skoncovej dostala desiatka dievčat, ktoré sa stali súčasťou reality šou Face of Fashion TV.

Už počas trvania súťaže padla Drobovej do oka Mária Zelinová, ktorá obsadila miesto po budúcej mamičke Mendrejovej. „Zaujala ma už dávnejšie. Počas nakrúcania našej reality šou som sa pre ňu definitívne rozhodla,“ objasnila Gabika svoj predčasný výber. Modelka je teda už pár dní oficiálnou tvárou Fashion TV.

Súťaž ale napriek tomu pokračovala ďalej, hľadala sa ešte náhrada za Skoncovú. Po viacerých kolách sa do finále dostali tri dievčatá – Lucia Ivaňová, Jana Mutňanská a Jana Tomas. O víťazke rozhodovali samotní diváci módnej televízie. Podľa slov Drobovej bol tento súboj do poslednej chvíle vyrovnaný. „Hlasovalo sa dokopy dva týždne, prvá priečka patrila každú chvíľu inej adeptke. Som rada, že som si to takto vymyslela a o víťazke som nemusela rozhodovať len ja,“ povedala na adresu toho blondínka.

Absolútna víťazka napínavého finále bola verejnosti predstavená v utorok večer. Stala sa ňou Jana Mutňanská, ktorá svoju radosť prejavovala tak oduševnene, že takmer skolabovala. Našťastie išlo len o výrazný prejav emócií, pri ktorom nechýbali ani slzy.

Nová moderátorka má už so svetom šoubiznisu viacero skúseností. Šťastie skúšala napríklad v speváckej šou Superstar, ale aj v súťaži krásy Miss Universe SR. Angažovala sa aj v projekte Face of the Year 2011. Uspieť sa jej podarilo ale až teraz.

Riaditeľka televízie nám v súvislosti s tým prezradila, že finálová trojka bola podľa jej názoru skutočne vyrovnaná. „Spokojná by som bola s ktoroukoľvek z nich. Každá je iná, má iný temperament. Ale všetky tri sú na túto prácu vhodné," povedala k tomu Drobová. „Janu Mutňanskú poznám a sledujem jej posun v kariére už niekoľko rokov. Som rada, že posilní náš tím. Navyše mi aj pekne vizuálne zapadá do tímu, keďže je tmavovláska," uzavrela.

Šéfka Fashion TV Gabriela Drobová (uprostred) so svojimi novými moderátorkami - Mária Zelinová (vľavo) a Jana Mutňanská (vpravo).
Zobraziť galériu (28)
Šéfka Fashion TV Gabriela Drobová (uprostred) so svojimi novými moderátorkami - Mária Zelinová (vľavo) a Jana Mutňanská (vpravo).

Rozhovor s Gabrielou Drobovou a Janou Mutňanskou nájdete tu!

Tip: Pozrite si program Fashion TV na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu