Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Luxusná výzdoba 4 známych Sloveniek: 10 000 € v lufte kvôli jednému večeru!

Gabriela Drobová, Simona Slobodníková, Andrea Heringová a Mária Reháková sa predviedli v luxusných róbach. Zobraziť galériu (7)
Gabriela Drobová, Simona Slobodníková, Andrea Heringová a Mária Reháková sa predviedli v luxusných róbach. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Nedávne Bratislavské módne dni poňali niektoré dámy šoubiznisu naozaj luxusne! Na toto podujatie totiž neváhali dokopy vysoliť za luxusné šatstvo a doplnky neuveriteľných 10 000 eur. Modelka Simona Slobodníková (27), riaditeľka istého vydavateľstva Mária Reháková, playmate Andrea Heringová (31) a šéfka Fashion TV Gabriela Drobová (38) ukázali, že ich bankové kontá určite nezívajú prázdnotou.

Nahodili sa! Módou a luxusom sa nechali inšpirovať aj niektoré známe tváre slovenskej smotánky. Na svojom oblečení naozaj nešetrili. Pri pohľade na ich oblečenie musí byť mnohým jasné, že sa dámy dokážu poriadne plesknúť po peňaženkách. Veď suma, ktorú vysolili dovedna za štyri outfity, sa vyšplhala na nekresťanskú čiastku – skoro 10 000 €.

Pôvabná modelka Simona Slobodníková zvolila na akciu šedý overal prestížnej značky. Bývalá misska zaň utratila približne 2 500 eur.
Zobraziť galériu (7)
Pôvabná modelka Simona Slobodníková zvolila na akciu šedý overal prestížnej značky. Bývalá misska zaň utratila približne 2 500 eur.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

 

Gabriela Drobová stavila na dielo od vychyteného návrhára zo zahraničia. Priliehavé čierne šaty s čipkovaným vrchom ju vyšli na 1 500 eur. Doplnky v podobe topánok a červenej kabelky zladenej k laku na nechty stáli 800 eur.
Zobraziť galériu (7)
Gabriela Drobová stavila na dielo od vychyteného návrhára zo zahraničia. Priliehavé čierne šaty s čipkovaným vrchom ju vyšli na 1 500 eur. Doplnky v podobe topánok a červenej kabelky zladenej k laku na nechty stáli 800 eur.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

 

Mária Reháková si vybrala kolekciu v hodnote 2 500 eur. K lesklým šatám zvolila nápaditý náhrdelník.
Zobraziť galériu (7)
Mária Reháková si vybrala kolekciu v hodnote 2 500 eur. K lesklým šatám zvolila nápaditý náhrdelník.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

 

Partnerka Borisa Kollára zvolila takú istú značku ako Mária Reháková. V prípade oboch dám ide o rovnakú kolekciu, len iný model. Andrea Heringhová si obliekla zlaté lesklé minišaty za cca 2 500 eur.
Zobraziť galériu (7)
Partnerka Borisa Kollára zvolila takú istú značku ako Mária Reháková. V prípade oboch dám ide o rovnakú kolekciu, len iný model. Andrea Heringhová si obliekla zlaté lesklé minišaty za cca 2 500 eur.  (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu