Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tehotná Hablovičová na móle, Beňovej padali šaty a vyliezala bielizeň!

Lucia Hablovičová predviedla na móle aj rastúce bruško, Monika Flašíková-Beňová ukázala čiernu podprsenku a Evita Urbaníková nohavičky. Zobraziť galériu (28)
Lucia Hablovičová predviedla na móle aj rastúce bruško, Monika Flašíková-Beňová ukázala čiernu podprsenku a Evita Urbaníková nohavičky. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Počas uplynulého víkendu sa v našom hlavnom meste konal Bratislava Fashion Weekend. Tvorbu návrhárov si na ne prišli obzrieť aj známe tváre nášho šoubiznisu. Nechýbala napríklad politička Monika Flašíková-Beňová (43), ktorá zvolila zaujímavé šaty. Rafinovaný strih však spôsoboval, že padavá látka jej neustále odhaľovala spodnú bielizeň. Musela si preto neposlušný outfit neustále naprávať. No aj bývalá šéfka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová (33) čo-to odhalila zo svojho tela. Na móle sa jej pod šatami črtalo tehotenské bruško.

Módna akcia sa konala počas celého víkendu na nábreží bratislavského Dunaja. Podujatie prilákalo množstvo návštevníkov, medzi ktorými nechýbali ani známe osobnosti. Sobotňajšiu módnu prehliadku si napríklad nenechala ujsť herečka Kristína Farkašová. Tá dorazila v sprievode kamarátky. „Nám sa tu veľmi páči, máme dámsku jazdu a je to pre nás príjemný zážitok,“ povedala topkám. „Je tu veľa mojich známych a kamarátov, preto sa tu cítim tak rodinne,“ dodala červenovláska.

Okrem Farkašovej zastupovala hereckú obec aj jej kolegyňa Diana Mórová. „Na módnej prehliadke som bola vlastne prvýkrát. Musím povedať, že to bolo príjemné,“ prezradila topkám hviezda seriálu Panelák, ktorá si mohla na móle obzrieť okrem modeliek aj bývalú riaditeľku súťaže Miss Slovensko Luciu Hablovičovú. 

Tmavovláska sa prešla po móle v tmavom modeli od Fera Mikloška. A hoci čierna farba zoštíhľuje, i tak bolo na Lucii vidno zaguľatené bruško. Hablovičová je momentálne vo štvrtom mesiaci, bábätko čaká so svojím priateľom Romanom. V súvislosti s tehotenstvom sme sa snažili s budúcou mamičkou spojiť, no na naše telefonáty a ani esemesky nereagovala.

Módnymi outfitmi počas večera neohurovali len manekýnky na mólach, ale aj samotné diváčky zo sveta šoubiznisu. Napríklad aj Monika Flašíková-Beňová. Tá síce zvolila na spoločenské podujatie atraktívny odev, no mal jednu nevýhodu - musela si ho neustále naprávať. Lesklé flitrové šaty jej neustále padali, vďaka čomu občas poodhalila podprsenku čiernej farby. 

Viac informácií a fotografií z prehliadky nájdete v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu