Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Alkoholový žúr Mira Jaroša: Biely prášok, nahé prsia a... opitý na WC!

Takto vyzerala bujará oslava Mira Jaroša. Zobraziť galériu (12)
Takto vyzerala bujará oslava Mira Jaroša.

BRATISLAVA - Oneskorená, ale o to bujarejšia! Miro Jaroš poňal oslavu svojich 34. narodenín naozaj luxusne. V bratislavskom klube sa s ním zabávalo množstvo ľudí, šampanské a iný alkohol tiekli potokom. Dokonca sa strhla aj tortová vojna. Oslávenec nakoniec pod vplyvom alkoholu zaspal na záchode. No hovorilo sa aj o podozrivom bielom prášku! Interpret nás však ubezpečil, že išlo o cukor, ktorý priniesla kamarátka zo žartu.

Užil si to! Hoci nemal okrúhliny, urobil si Miro Jaroš tento rok oslavu narodenín naozaj vo veľkom štýle. Do luxusného klubu prizval aj fotografa, ktorý mu mal zvečniť pekné spomienky. Len ktovie, či čakal až takúto divočinu.

Hostia sa spolu so spevákom naozaj odviazali. S ničím si nelámali hlavu a ani tortu nekrájali ako v „slušnej” spoločnosti. Pravdepodobne za to môže hojné množstvo alkoholu. Dokonca sa strhla bitka so sladkou pochúťkou. Samotný Jaroš nakoniec pod vplyvom zaspal na záchode.

Zaujímavé je, že sa spevák vždy prezentoval odmietavým postojom k návykovým látkam. „Áno, vypili sme si do nálady. Oslavovali sme dokončenie nového projektu a dodatočne aj moje narodeniny. Popritom sme fotili zábery k novému albumu. Chcel som, aby to nebolo strojené. Nakoľko album sa volá Všetko najlepšie a je výberom mojich doterajších najväčších hitov, koncept oslavy sa mi zdal vhodný,” vysvetľuje pôvod snímok Jaroš.

Topky.sk však majú informácie aj o podozrivom bielom prášku, ktorý sa na tomto žúre vyskytol. Spevák nás ubezpečil, že išlo o žart. „O bielom prášku viem, bol to práškový cukor, ktorý priniesla kamarátka a chcela nás nachytať. Na párty jednoznačne žiadne zakázané látky neboli. Ja také veci neuznávam. Večierku, na ktorom by sa podávali drogy, by som sa určite nezúčastnil,“ bráni sa Miro, ktorého zvečnil fotograf aj na toalete s nafúknutými prezervatívmi či s obnaženou modelkou. „Sranda musí byť a myslím si, že zábery zaujmú najmä preto, že sú prirodzené. Nálada a energia, ktorá z nich ide, nie je predstieraná. Blbli sme ako malé deti a toto je výsledok,“ povedal nám na záver Jaroš.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu