Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trpké prekvapenie pre Jaroša: Mirgová ho napálila!

Domika Mirgová hodila tortu do tváre Mira Jaroša. Zobraziť galériu (25)
Domika Mirgová hodila tortu do tváre Mira Jaroša. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Torta v tvári! Včerajší krst výberového CD speváka Mira Jaroša (34) s názvom Všetko najlepšie sa niesol v duchu zaujímavých prekvapení. Jedno z nich bolo netradičné uvedenie albumu do sveta prostredníctvom živých motýľov, druhé neočakával ani samotný interpret. Kolegyňa Dominika Mirgová (20) mu hodila do tváre sladký zákusok. Na žartíku sa náramne zabávala spolu s hosťami podujatia.

Motýle vo vzduchu a torta v tvári! Počas včerajšieho večera uviedol Miro Jaroš na trh svoje najnovšie CD naozaj netradične. Okrem hudobného programu, s ktorým mu pomohla jeho kapela a speváčka Dominika Mirgová, zhrnul svoju kariéru aj prostredníctvom krstných rodičov jednotlivých albumov. Nechýbali preto napríklad Majka z Gurunu či Roman Pomajbo.

Neobvyklý program pokračoval vypustením motýľov z krabice, čím Jaroš symbolicky pokrstil najnovší album Všetko najlepšie. „Motýle vo mne evokujú detstvo, už vtedy som  ich chytal. Pripomína mi to chvíle, keď som bol ešte malý chlapec,“  ozrejmil dôvod rozhodnutia interpret.

Najväčším prekvapením večera však bolo, keď v spevákovej tvári skončila torta. Toto sladké prekvapenie s mierne trpkou príchuťou si na neho nachystala Dominika Mirgová. Nástojila, aby si zavrel oči a čakal, čo bude. Po chvíli už zmýval sladký dezert zo saka.

„Nebol to môj nápad, navrhol to môj manažér. Aby to bolo niečo výnimočné. Videla som to len v televíziia vždy som to chcela skúsiť,“ povedala nám o sladkom útoku mladá speváčka. „Ja som sa bála, že Mirec bude nahnevaný,“ dodala. Nič také sa však nestalo, hudobník to zobral s humorom. „Torta mi chutila, bola sladká. Najprv mi bolo ľúto toho saka, ale v pohode. Aspoň sme sa zasmiali. Vôbec sa však nehnevám,“ skonštatoval. 

Prečítajte si: Miro Jaroš: "Výberovka je fajn spôsob ako sa rozlúčiť s ľuďmi"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu