Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mirgová sa pobila na toalete s Humeňanskou: Škrtili sa!

Dominika Mirgová a Petra Humeňanská sa na toalete takto škrtili. Dôvodom fingovanej šarvátky bolo, že prišli na narodeninovú oslavu Mira Jaroša v rovnakých šatách. Zobraziť galériu (6)
Dominika Mirgová a Petra Humeňanská sa na toalete takto škrtili. Dôvodom fingovanej šarvátky bolo, že prišli na narodeninovú oslavu Mira Jaroša v rovnakých šatách.

BRATISLAVA – Speváčky Dominika Mirgová (20) a Petra Humeňanská (27) sú v súkromí dobrými kamarátkami. Nedávno sa ale ocitli v situácii, vďaka ktorej vyzerali skôr ako rivalky. Mladé speváčky sa totiž na toalete istého bratislavského klubu neubránili emóciám a skočili si do vlasov.

Ručne stručne! Ako sme vás už na topkách informovali, Mirovi Jarošovi v týchto dňoch vychádza nový album s názvom Všetko najlepšie. K nemu nafotil spevák spoločne so svojimi priateľmi zaujímavý booklet. Svoje miesto v ňom majú aj speváčky Dominika Mirgová a Petra Humeňanská. Dievčatá s interpretom v minulosti naspievali duetá. Zaujímavé je, že menšia rivalita ich dohnala k výtržnostiam.

Medzi zábermi sa totiž nachádzajú aj také fotografie, na ktorých sa speváčky navzájom škrtia. Ide však o fingovanú šarvátku, ktorej dôvodom je, že sa ocitli na Jarošovej narodeninovej oslave v tých istých šatách. Ako nám Dominika v súvislosti s tým prezradila, v reálnom živote neprechovávajú voči sebe v žiadnom prípade negatívne pocity. Išlo o zábery pre spomínaný booklet. „S Peťou bola sranda, veľa sme sa nasmiali. Bolo to niečo iné a vyšlo zopár podarených fotografií, ktoré nie sú strojené, čo je celkom výnimočné,“ poznamenala na adresu šarvátky Mirgová. „Mirovi sme dokonca na zrkadlo napísali odkaz,“ dodala so smiechom.

Album Všetko najlepšie je výberom tých najväčších hitov speváka, ktorý funguje na našej hudobnej scéne už 7 rokov. „Mám čo rekapitulovať, čo sa týka množstva singlov, ale aj ich úspechov. S ponukou prišlo vydavateľstvo, ja som s ňou súhlasil. No pod podmienkou, že zaradíme aj nové veci“, prezradil Jaroš detaily vzniku albumu. Skladba Jednu šancu mi daj sa stala pilotným singlom albumu a Miro dodáva, že sa jedná o symboliku. „Ja som svoju šancu dostal pred 7 rokmi v SuperStar a nepremárnil som ju. Pesnička je pre všetkých, ktorí o tú svoju šancu stále bojujú,“ uzavrel.

Prečítajte si: Singel Tlaková níž bol risk, ktorý vyšiel, tvrdí Miro Jaroš

Ak chcete vedieť, aký odkaz Mirovi dievčatá zanechali, pozrite si priložené video!

Tip: Pozrite si program na dnešný večer a vyberte si to, čo Vás zaujíma! Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu