Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nekompromisný vyhadzov z raja: Viera si už v Hoteli nezasexuje!

Viera si chcela svoje účinkovanie v súťaži užiť. Nedočkala sa toho. Zobraziť galériu (7)
Viera si chcela svoje účinkovanie v súťaži užiť. Nedočkala sa toho.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Jej vášne zostali neukojené! Viera (26) ukázala v jojkárskej šou Hotel Paradsie najmä veľký sexuálny apetít. A to hlavne pri zvádzaní svojho televízneho partnera Tomáša Macháčka (25). Hoci sa všemožne snažila o intímne zblíženie, neuspela. Ba čo viac, ešte kvôli nemu zo súťaže vyletela.

Ako sme vás už na topkách informovali, Vierina misia zviesť svalnatého policajta bola neúspešná. Tomáš ju navyše svojím odmietavým postojom zosmiešnil a citovo jej ublížil. Nešlo však o jedinú krutú ranu pre mladú striptérku. Na svoje chúťky totiž doplatila vyhadzovom.

Po pondelkovom vyraďovaní si väčšina dvojíc vychutnávala vzájomnú prítomnosť. To však nebol prípad Tomáša a Vierky, ktorí mali o fungovaní ich partnerstva úplne odlišnú predstavu. Blondínka sa preto rozhodla, že strávi noc mimo svojej izby, čím si poriadne zavarila.

Porušila totiž pravidlá súťaže, ktoré účinkujúcim zakazujú spať inde ako v posteli vedľa svojho partnera. A preto sa musela so súťažou rozlúčiť. „Z Tomášovho prístupu bola nešťastná a tak sa rozhodla, že ani nechce byť v jeho prítomnosti. Plakala, lebo jej veľmi ublížil. A takto sa jej to celé vypomstilo," povedal náš zdroj zo zákulisia.

Rozlúčka Vierky s ostatnými súťažiacimi bola pomerne rozpačitá. Hoci si väčšina z nich myslela, že je čudáčka, poniektorým bolo ľúto, že odchádza. Azda najvýraznejšie emócie pociťoval Tomáš, ktorý bol rád, že sa nadržanej blondínky zbavil.

Novým súťažiacim, ktorý to medzi zohratými dvojicami nebude mať vôbec ľahké, bude Viktor Valenta. Má tridsaťpäť rokov a netají sa tým, že dbá na svoj vzhľad. Vďaka jeho nezvyčajnému správaniu si ale väčšina súperov myslí, že je homosexuálne orientovaný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu