Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krutá rana pre Nelu z Hotela Paradise: Radovánky s Leom skončili!

Radovánky Lea a Nely sú už len spomienkou. Svalovec súťaž dobrovoľne opustil. Zobraziť galériu (11)
Radovánky Lea a Nely sú už len spomienkou. Svalovec súťaž dobrovoľne opustil.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Veľkej láske odzvonilo! Nela Slováková (22) a Leo Beránek (22) tvorili v jojkárskej šou pomerne silnú dvojicu. Dokonca sa netajili tým, že sú do seba zamilovaní. Navyše to vyzeralo tak, že ich partnerstvo umocnené láskou spĺňa všetky predpoklady na to, aby v šou uspeli. Potetovaný krásavec sa však zľakol zmenených pravidiel a súťaž dobrovoľne opustil.

V jojkárskej šou Hotel Paradise zostal po odchode Zuzany Plačkovej pomer mužov a žien značne nevyrovnaný. Pondelkové Vyhnanie z raja malo preto iný priebeh než obvykle. Súťažiaci si navyše nemohli vybrať partnera, s ktorým už tvorili dvojicu. Na odstrel tak zostali dvaja svalovci – Niko Cigolinov a Leo Beránek.

Kvôli tomu, aby zostal počet párov rovnaký, prišla medzi súťažiacich posila v podobe blondínky Natálie. Tá sa mala rozhodnúť, či chce svoje pôsobenie v šou odštartovať po boku svalnatého Košičana alebo potetovaného fešáka. A vybrala si práve druhého spomínaného.

Hoci blondínka Lea zachránila, on sa prekvapivo rozhodol, že chce zo súťaže odísť. „Je tu toho už na mňa veľa, už ma to nebaví. Keďže je tu človek, ktorého mám rád, nedokážem si predstaviť, že by som tu bol s niekým iným,“ vyhlásil svalovec, ktorý svojím rozhodnutím zachránil kamaráta Nika. „Keby odišiel, nebol by tu už nikto taký ako on. A preto, že je to takto, tak sa vzdávam a chcem ísť domov,“ dodal odhodlane Beránek.

Rodák z Prahy svojím rozhodnutím poriadne sklamal svoju priateľku Nelu. Hoci už oficiálne nemohli tvoriť súťažný pár, v užívaní si spoločných chvíľ by im nič nebránilo. Blondínka preto niesla odchod svojej lásky pomerne ťažko a neubránila sa slzám. Zrejme si už teraz bola vedomá toho, že záletník Leo jej mimo súťaže bude len horko-ťažko verný...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu