Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Diváci útočia na Jojku: Vyhrážky kvôli Plačkovej!

Zuzana Plačková musela súťaž opustiť. Podľa tvrdení tvorcov porušila pravidlá. Zobraziť galériu (10)
Zuzana Plačková musela súťaž opustiť. Podľa tvrdení tvorcov porušila pravidlá.

BRATISLAVA – Toto oľutujete! Diváci jojkárskej šou Hotel Paradise zostali po piatkovom vysielaní poriadne zaskočení. Sebavedomá Zuzana Plačková (20) bola totiž zo súťaže nekompromisne vylúčená. Priaznivci blonďavej sexbomby sa ale proti tomuto rozhodnutiu búria. Televízii na Kolibe adresujú odkazy plné vyhrážok.

Ako sme vás už na topkách informovali, vyhadzov Zuzany Plačkovej z Hotela Paradise vyvolal medzi jej súpermi menšiu hystériu. No nielen to. Nútený odchod blondínky zo súťaže totiž spustil vlnu odporu aj medzi divákmi tohto projektu. Tí začali robiť všetko preto, aby sa ich obľúbenkyňa do šou vrátila.

Príčinou vyradenia Zuzany Plačkovej bolo podľa televízie to, že aj napriek upozorneniam opätovne porušovala pravidlá súťaže. Tvorcom projektu došla trpezlivosť a drzú playmate zo súťaže vyhodili. Ešte deň pred  jej odchodom však na sociálnej sieti vznikla skupina s názvom „Plačková musí ostať v Hoteli Paradise“, v ktorej sa počet priaznivcov každým dňom rozrastá. Plavovláskini fanúšikovia sa na Facebooku vyhrážajú tým, že ak ju nevrátia do šou, prestanú program sledovať.

Na Kolibe sme si teda overovali, či pravidlá súťaže dovoľujú, aby sa Zuzana mohla vrátiť späť. „Do hry sa vypadnutí súťažiaci môžu vrátiť. No iba za predpokladu, že vypadnú pri párovaní vo Vyhnaní z raja. V prípade, že zo súťaže odstúpia alebo sú vylúčení pre porušenie pravidiel, ich návrat možný nie je,“ povedala nám PR manažérka Jojky Perla Vohráliková.

Z vyjadrenia televízie je teda jasné, že Plačkovú už v súťaži určite neuvidíme. Iniciatíva divákov je teda zbytočná. Jojke sa ale aj naďalej vyhrážajú tvrdením, že šou prestanú sledovať. Z prípadného bojkotu si ale na Kolibe ťažkú hlavu nerobia. „Je tam veľa iných zaujímavých typov a veríme, že diváci si aj medzi nimi nájdu svojho favorita,“ reagovala v mene televízie Vohráliková.

Diváci sa Jojke vyhrážajú, že prestanú sledovať šou Hotel Paradise, keď sa tam Zuzana Plačková nevráti.
Zobraziť galériu (10)
Diváci sa Jojke vyhrážajú, že prestanú sledovať šou Hotel Paradise, keď sa tam Zuzana Plačková nevráti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu