Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Farmári sú na smiech: Nikola ako Tokio Hotel, z Adama hlúpy Oslík!

Súťažiaci z druhej série markizáckej šou Farma Zobraziť galériu (7)
Súťažiaci z druhej série markizáckej šou Farma

BRATISLAVA - Podoba čisto náhodná?! Finalisti druhej série markizáckej šou Farma sa tešia veľkej diváckej obľube. Svedčí o tom nielen vysoká sledovanosť programu, ale aj fakt, že čitatelia topiek sa zabávajú na tom, koho im súťažiaci svojou vizážou pripomínajú. Príkladom môže byť aj iniciatíva našej fanúšičky Anky, podľa ktorej sa na statku nachádza spevák z Tokio Hotel, hlúpy Oslík zo Shreka a tiež krutá návrhárka Cruella De Vil zo 101 dalmatíncov.

Farmári a ich známe
Zobraziť galériu (7)

Lucia Frčková (27) alias Cruella De Vil z filmovej rozprávky 101 dalmatíncov

Hoci majú rozdielne účesy, Lucia pripomína svojimi očami, dlhým noštekom a perami herečku Glenn Close. Tá stvárnila úlohu krutej módnej návrhárky Cruelly De Vil v rozprávke 101 dalmatíncov. To, či má Lucia s touto postavou niečo spoločné aj po povahovej stránke, zrejme najlepšie vedia zvieratká na farme.

Farmári a ich známe
Zobraziť galériu (7)

Nikola Komorová (20) ako spevák skupiny Tokio Hotel Bill Kaulitz

Mladá modelka Nikola sa ponáša vďaka čiernej dlhej hrive, výrazne tmavým očným tieňom, hruškovitému nosu a hrubšej brade na extravagantného lídra nemeckej tínedžerskej skupiny Tokio Hotel Billa Kaulitza. Ktovie, či by farmárka vedela zanôtiť podobne ako on...

Farmári a ich známe
Zobraziť galériu (7)

Adam Kováč (23) pripomína hlúpeho Oslíka z animovaného filmu Shrek  

Myslíte si, že sa nepodobajú? Práve naopak. Majú toho spoločného viac než len číro na hlave. Adam je totiž slepo zamilovaný do farmárky Nikoly Komorovej, ktorá jeho city pred kamerami príliš neopätuje. Podobne je to aj v známej rozprávke Shrek. S tým rozdielom, že v imaginárnej ríši to prebieha v opačnom garde - do popleteného Oslíka sa zamiluje dračiča. Tej sa somárik spočiatku vyhýba, no nakoniec sa do nej zaľúbi. Dokonca splodia aj bábätká. Ktovie, či bude mať podobný scenár aj románik z Farmy. 

Farmári a ich známe
Zobraziť galériu (7)

Eva Orolínová (19) ako nemecká punková speváčka Nina Hagen

Ako dvojičky! Mladá kaderníčka Eva sa pri tvorbe svojho imidžu zrejme  inšpirovala nemeckou punkovou speváčkou Ninou Hagen. Naznačujú to aj fotografie, na ktorých sú si dámy podobné ako vajce vajcu. Tmavé vlasy s ofinkou, v nich červená mašľa a výrazné obočie s krikľavým rúžom... Tomu sa povie podoba!

Farmári a ich známe
Zobraziť galériu (7)

Roman Olach (20) pripomína známeho kaderníka Paviela Rochnyaka

Roman, ktorý je výraznou postavou markizáckej šou Farma, pripomína svojím imidžom kaderníka Paviela Rochnyaka. Podobu netreba hľadať len vo farbe vlasov a výraznom nose, ale aj v extravagantnom vystupovaní. Romanovi by stačilo pár návštev solárka a "dielo" by bolo dokonané. Ktovie, či Olacha po návrate zo statku nevezme Paviel do parády a nevykúzli mu na hlave trendy účes. 

Farmári a ich známe
Zobraziť galériu (7)

Monika Haklová (37) ako speváčka zo skupiny ABBA Agnetha Fältskog

Realitná maklérka Monika by sa zrejme potešila, keby vedela, že ju diváci porovnávajú s bývalou speváčkou legendárnej skupiny ABBA Agnethou. Okrem blond vlasov majú dámy spoločné aj ďalšie črty. Napríklad oválnu tvár. Keby Monika pribrala, zhoda by bola ešte zreteľnejšia. Zásadný rozdiel je však v tom, že Haklová nemá absolútne žiadny hudobný sluch. Potvrdil nám to aj jej snúbenec, ktorý by bol najradšej, keby jeho partnerka na statku nikdy nespievala. 

Tip: Vyberte si správny program na dnešný večer. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu